Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RECORD

Sevilla, Andre Silva transferinde bir adım önde gibi görünüyor. 1-2 güne her şey netleşecek.

DjvXR8QXgAAqIDm.jpg

Stoper transferi kesin zaten kalan tek hakkını nerden kullanacak hoca merak ediyorum Emre orta sahada yeter diyip forvet mi alır Ndiaye anlaşamazsa bir takımla Ndiaye yi mi alır Onyekuru’da varken forvet transferini rafa kaldırabilir

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bence Carole gider, Denayer (veya başka bir stoper) + Ndiaye (veya başka bir 8 numara) gelir. Forvet mevkisi için transfer olmaz.

Onyekuru, Sinan, Ahmet Sivri, Eren vs. idare edilir.

Ayrıca Tolga'nın satılacağını, Ahmet Çalık'ın kiralanacağını düşünüyorum. Tarık Çamdal'ın da sözleşmesi feshedilir karşılıklı anlaşarak.

Böylelikle;
Kaleci Rotasyonu: Muslera, İsmail
Stoper Rotasyonu: Serdar, Denayer, Maicon, Ozan, Donk
Sağ Bek Rotasyonu: Mariano, Linnes
Sol Bek Rotasyonu: Nagatomo, Linnes
Orta Saha Rotasyonu: Fernando, Donk, Selçuk, Ndiaye, Celil, Emre Akbaba, Belhanda, Feghouli
Sol Açık Rotasyonu: Garry Rodriguez, Onyekuru
Sağ Açık Rotasyonu: Feghouli, Garry Rodriguez, Sinan, Yunus
Forvet Rotasyonu: Gomis, Eren, Sinan, Onyekuru, Ahmet Sivri
olur.

Toplam 14 yabancı, altyapıdakilerle birlikte 24 kişilik kadro oluyor.
Altyapıdan yetişen: İsmail, Ozan, Celil, Yunus, Ahmet Sivri = 5 oyuncu
Türkiye'den yetişen: Serdar, Selçuk, Emre Akbaba + altyapıdakiler = 8 oyuncu

diyelim ki Andre Silva geldi. Gomis gider mi? Gitmezse nasıl oynayacağız?
bu saatten sonra gomis kalsa bile oynamadığında formsuz olduğunda yerini doldurabilecek kaliteli bi forvet mutlaka alınmalı. gomisin alternatifsiz olması,ona bağımlı bi oyunumuzun olması zaten bi tarafının kalkmasına sebep oldu. gomise güven olmaz bu saatten sonra performans anlamında, bi trip atmaya başlarsa hepten ayvayı yeriz

Belhanda: "Tudor döneminde farklı sistemler deniyorduk. Bu taktik değişikliklerden dolayı sorun yaşıyorduk. Fakat Fatih Terim geldikten sonra hep aynı şekilde oynadık. Ne oynayacağımızı biliyorduk" (Hürriyet)
Belhanda: "Fatih Terim'in yaptığı büyük maçlardaki farkı yarattı. Sonuçta biz büyük bir takımız. Büyük takımlar başkalarına adapte olmaz"

:red:

Belhanda: "İstatistiklere bakın en iyi 8 numara benim"

hmm

Fatih Terim, Younes Belhanda'ya planları arasında olduğunu ve her zaman kritik rollerde olduğunu belirtip “Benim için çok önemlisin” sözleriyle oyuncusunu motive etti ve yüzünü güldürdü.

DjvZ6j5X4AEHOeg.jpg

Fatih Terim, Younes Belhanda'ya planları arasında olduğunu ve her zaman kritik rollerde olduğunu belirtip “Benim için çok önemlisin” sözleriyle oyuncusunu motive etti ve yüzünü güldürdü.

DjvZ6j5X4AEHOeg.jpg
gençliğimde bir kız arkadaşım da, bana depiği vurmadan önce ,aynı şeyleri söylemişti

Bence Carole gider, Denayer (veya başka bir stoper) + Ndiaye (veya başka bir 8 numara) gelir. Forvet mevkisi için transfer olmaz.

Onyekuru, Sinan, Ahmet Sivri, Eren vs. idare edilir.

Ayrıca Tolga'nın satılacağını, Ahmet Çalık'ın kiralanacağını düşünüyorum. Tarık Çamdal'ın da sözleşmesi feshedilir karşılıklı anlaşarak.

Böylelikle;
Kaleci Rotasyonu: Muslera, İsmail
Stoper Rotasyonu: Serdar, Denayer, Maicon, Ozan, Donk
Sağ Bek Rotasyonu: Mariano, Linnes
Sol Bek Rotasyonu: Nagatomo, Linnes
Orta Saha Rotasyonu: Fernando, Donk, Selçuk, Ndiaye, Celil, Emre Akbaba, Belhanda, Feghouli
Sol Açık Rotasyonu: Garry Rodriguez, Onyekuru
Sağ Açık Rotasyonu: Feghouli, Garry Rodriguez, Sinan, Yunus
Forvet Rotasyonu: Gomis, Eren, Sinan, Onyekuru, Ahmet Sivri
olur.

Toplam 14 yabancı, altyapıdakilerle birlikte 24 kişilik kadro oluyor.
Altyapıdan yetişen: İsmail, Ozan, Celil, Yunus, Ahmet Sivri = 5 oyuncu
Türkiye'den yetişen: Serdar, Selçuk, Emre Akbaba + altyapıdakiler = 8 oyuncu

Şampiyonlar liginde 21 oyuncu yazabilecez ve bunun 5 i altyapıdan olmalı. Bu ceza yüzünden elimiz çok sıkışacak

Altyapıdan yazılacak oyuncular muhtemelen
1- İsmail Çipe
2- Ozan Kabak
3- Yunus Akgün
4- Birhan Vatansever
5- Celil Yüksel

Şeklinde olacaktır. Ahmet Sivri nin henüz fiziksel olarak A takım sevyesinde olduğunu düşünmüyorum kaldı ki bana göre Ali Yavuz ve Doğancan ondan daha önde şu anda.

Asıl sorun kalan 16 oyuncunun seçiminde olacak. Şu anki kadroda bu 16 oyunculuk kontenjan için;
Carole Ahmet Tolga ve Tarık ı yolcu sayarsak;

Muslera Mariano Maicon Serdar Nagatomo Linnes Donk Fernando Selçuk Belhanda Feghouli Rodrigues Onyekuru Sinan Muğdat Gomis Eren

olmak üzere 17 oyuncu var.

Bunlara bir stoper bir b2b bir de Emre Akbaba yı eklersek 20 oyuncudan dördü liste dışı kalacak. Bakınca gözüm sadece Muğdat ı kesiyor. Onun dışında listeye kimler eklenmeyecek büyük problem...

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Digitürk isteğiyle: Süper Lig maçları sırasında Periscope'a erişim engeli getirilecek

Ümit Karan'da Youtuber olmuş

9:09'a bakın GSC'nin tanıdığı bir futbolcu var :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt