Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafa-kapi3,s30UL6gyLEC3gF_oGAgQEg.jpg

iki kral

Kadro o kadar kötü değil Emre akbaba stoper ve forvet yedeği ile ligi parçalarız ama bu sene özellikle Yunus’a ikinci yarı 25-30 dakikalık zaman dilimleri verilmeli bazı basit içsaha maçlarındada ilk 11 verilmeli 7-8 gol atar diye tahmin ediyorum ilk senesinden 15-20tekliflwr bile gelebilir

Yunus Akgün, Ozan Kabak, Doğancan Davas, Celil Yüksel

hocanin maca götürdügü altyapi topcularimiz

Yalan olsa bile alın azıcık hareket olsun :)
doğru olma ihtimali 0'dan da az. geçen bu arkadaş bi transfer için olur, olacak gibisinden birşeyler yazdı hangi oyuncu hatirlamiyorum. TRT Spor muhabiri de tam tersi yazıp bu tepki alınca gitmiş adama yalan yanlış bilgiler veriyorsunuz diye atarlanmış yorumlarda. ulan sen kimsin, twitter hesabi açtıktan sonra menajer kesiliyor bu arkadaşlar

2-0 3-0 falan önde görürsek keşke de genclerden bazılarını izleme firsatimiz olsa.

fernando-celil-donk ortasahasi yarın iş yapar mı acaba

Sol bek arayışlarını sürdüren Konyaspor, Portekiz devi Benfica ile yollarını ayıran Eliseu ile ilk temasını kurdu

Konyaspor, Porto'da forma giyen eski Trabzonsporlu Waris Majeed'le el sıkıştı. Yeşil-beyazlılarda yönetim, bonservisi Porto'da olan Ganalı forveti bir yıllığına kiraladı. 26 yaşındaki oyuncu bu hafta Türkiye'ye gelecek

Sinan, Belhanda yerine başlayıp forvet arkasi gibi 2.forvet olarak oynayabilir. Serdar hazır değilse hala onun yerine Donk, merkeze Belhanda veya Celil( tabi olmaz ama) .. böyle bir senaryo da Selçuk beye ayıp olmasın diye o oynar hatta yarın oynarsa şaşırmam hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt