Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre akbabayi almalıyız fakat bize acil lazım akbaba değil emre belhanda in yeri için bir oyuncu bize en acil 8 numara lazım Akhisar ortada yoklgundsn ezdi adamlar

Biz banka borclarında kuru sabitlemiştik dimi ? Ünal başkan öyle bir şeyler yapmıştı diye hatırlıyorum. Sözleşmelerde de bu durum olabilseydi keşke

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet ordan güncel döviz kuru ile 100m dolar cebimizde kalmış.

sağolsun dursun hakan baltanın sözleşmeyi güncellerken bir maddeyi p.ç ederek sanırım diğer yerlilerin de kur sabitini kaldırtmıştı sanırım.

İlk duyduğumda inanmamıştım ama Gomis'in vücut dili söylenen her şeyi onaylıyor. Onun gibi bir profesyonele yakıştıramadım açıkçası, sözleşmeye eklet madem böyle bir konuşma oldu nereden bilelim veya standart eşiği ne olacaktı? Resmen hak etmediği halde daha fazla para vermediğimiz için takımı sabote ediyor ve saha içinde profesyonel şekilde davranmıyor bu işin etiğini geçtim insan olarak çok adice bir davranış umarım hak ettiğini yaşar. Gomis'e asla taviz verilmemeli, kaybedersek kaybedelim. Biz başka bir Gomis ama bugün ama yarın buluruz veya gerekirse hiç bulmayız, kimseye muhtaç değiliz.

[device_name] cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tek 4. Yildizli takim biziz, rakiplerimiz gerimizde ve ekonomik olarakta cok gerimizde. Medya, hakemler, TFF ve siyaset bizim basarimizi istemiyor.

Gomisin menejerine turkiyeden rusvetmi verildi bilmem ama galatasarayi karistirmasi icin anlasma yapilmis olabilir. Gomis ise karaktersiz oldugunu gosterdi, ve bu oyuna alet olup takima sabote etti.

Defolsun gitsin, artik gomis gozumde degeri kalmadi. Real Madridte bile o parayi almiyorlar, takimin ekonomisi ortada. UEFA ensemizde, eger begenmiyorsa defolsun gitsin.

Mustafa cengizde artik baskanlik yapsin, bizim gibi izliyor.

akbaba + ndiaye nasıl olur?

Çok iyi olur ve bunu yapmak çok zor değildi çok çok ağır kaldık transferde 2mac üst üste puan kaybedereek hoca ozaman çok ah vah eder keşke Henry yerine 8numara alsaydim diye
İlk transfer bölgemiz ortasaha olmalıydı şu an sadece Akhisar değil 2.kume takımı bile ortasahada üstünlük kurar bize
Kiralık adam almak bukadar zor kulübe para vermeden almakta beceri işi
Yunusu satmak lazım emre daha yaratıcı ve tempolu
Ama en önemlisi Fernando un yanına tempolu adam lazım hoca Fernando gibi adamı 8 oynatıyor düşünün nasıl caresiz

Cengizi ikinci kez ben de elestiriyorum bu konuda

Birincisi dikkatsiz ve cok konusmasiydi , ozellikle sponsor muessesesi ile ilgili , zaman zaman uefa ya

Bu olaydaki yorumsuzlugu da ikinci ciddi elestirim

Medya her zaman elimizde ki değeri değersizleştirme hamlesi yapmıştır.

Gomis de malzeme veriyor sağolsun. Yönetim de yalanlamayarak veriyor.

Peki bu haberler yalansa neden fatih hoca, Baskan yada gomis cikip konusmuyor. Parasini almadi diye kupadan etti bizi. Tarihimizde boyle ahlaksiz karaktersiz oyuncu gormedim, parasini almadi diye 120 dk kosmadi ve penaltiyi bilerek kacirdi.

Gomis için açıkçası ben hiç yorum yapmadım mactaki tavirlarida bence anormal değildi bence bizzat medya kasidi bu olayı fakat Gomis olayını çözecek kişi hocaydi bu konuda ağır kaldı
Terim oyuncu kazanmayı sever bu çok önemli ama gomisi kazanacaksa kameralar önüne ciknaliydi beraber

Dj_F7mAW0AAz_j8.jpg

Gomis için açıkçası ben hiç yorum yapmadım mactaki tavirlarida bence anormal değildi bence bizzat medya kasidi bu olayı fakat Gomis olayını çözecek kişi hocaydi bu konuda ağır kaldı
Terim oyuncu kazanmayı sever bu çok önemli ama gomisi kazanacaksa kameralar önüne ciknaliydi beraber
türkiyedeki medya yalancı ve satılık ama bu olayla medyanın bi ilgisi yok herşeyi iyice analiz edince %100 doğru olduğu açıkça ortaya çıkıyor. menajerinin açıklaması bile olayı doğrular nitelikte daha birsürü olayı doğrular işaretler var

Muslera
Linnes(adamgibiadam) Maicon Serdar Nagatomo(:hat:)
Fernando Feghouli(Ndiaye) Emre Akbaba
Garry Andre Silva Onyekuru

2. Varyasyon
Fernando
Garry Feghouli(Ndiaye) Emre Akbaba
Onyekuru
Andre Silva

bu biraz zor bir formasyon kanatlar fişek olması lazım.

Bunu yapmamız lazım yoksa terim ve bize sabırlar diliyorum.

Belhanda,feghuli ve maicon daha satılmadı mı?
Şu sorumsuz ve maddi kulfetlerden kurtulsak gerisi gelecekte...

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Bir daha kesinlikle Donk-Fernando-Belhanda üçlüsüyle maça çıkmak zorunda olan bir Galatasaray istemiyorum

Fernando gibi ligin en iyi 6 numarasını 7-8 aydır 8 numara olarak kullanmak zorunda kaldık. Hal böyle olunca Fernando bile tartışılır hale geldi

Adam akıllı bir merkez orta saha alınıp Fernando 'nun eski mevkisine dönmesi şart. Hatta ilk yapmamız gereken transfer bu

2. transferimizde kesinlikle forvet olmalı Gomis kalsa da gitse de forvet şart. Çünkü bu Gomis böyle sahada hiçbir varlık gösteremeden kalırsa işimiz yaş sene boyunca ...

1-2 kişi dışında tüm futbolcularımız satılabilir ama yönetim bir tanesini bile satamıyor.
Ama Belhanda gibi adama 10 milyon istersen tabiki satamazsın.

1-2 kişi dışında tüm futbolcularımız satılabilir ama yönetim bir tanesini bile satamıyor.
Ama Belhanda gibi adama 10 milyon istersen tabiki satamazsın.

Bence hayal dünyasındayız uyanmamız lazım taraftar olarak. Ha eleştirelim gerekirse yönetime vuralım ama burdan değil.

Belhandanın piyasası şu piyasası bu hepimiz bir şeyler söylüyoruz ama ortada gerçekler var;
3.350.000+500.000 CL BONUSU + 250.000 25.Maç bonusu
5.000 puan bonusu
25 puanda bir 100.000 bonus

Yazıklar olsun şu sözleşmeyi yapanlara

Ülkece İran gibi olmasak bari :/

Kısa zamanda değil ama ben 2 yıl içinde böyle bir sonla karşılaşacağımızdan adım gibi eminim.

Bir şeyler ters gidiyor uzun bir süredir. Bugün iktidar el değiştirse gelecek olan başkan Ali Koç gibi açıklamalar yapar.

Büyük battık ama çaktırmamaya çalışıyoruz. Üretim sıfır olunca para birimimiz arap riyali karşısında bile değer kaybediyor.

Gerekirse stoper transferini devre arasına erteleyelim ama artık adam akıllı bir orta saha ve forvet alalım şu takıma

Çünkü takım hücum etmekten aciz maalesef...

Donk-Fernando orta sahasıyla ileride sahada varlığı ile yokluğu aynı olan Feghouli-Belhanda ile ve aklı sahada olmayan hiçbir işe yaramayan Gomis ile tabi ki hücum filan edemez bu takım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt