Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarığı bile satamıyoruz takımı nasıl satacağız.

Tarığı satabilen satıcı dünyanin acik ara 1 numarasidir zaten.

Her kim tarigi satabilmeyi basarirsa o ne buyuk pazarlamacidir, ne yuce insandir ne kutlu bir insan evladidir !!

Ben bur menajer olsam Tarigi satsam , kendim icin video hazirlarim zaten ben bu herifi bile sattim diye !! :)

@GSCMaster

1. Android de mesaj atılmıyor (PM) hem de okunmuyor. Bu problem giderilecek mı ?

2. Tebrikler, Öneri.. Topic ne vakit açıklanacak ? Kapatıldı, açılmadı.

psg cavaniyi satacağı için gomisi , serbest kalan ben arfa yerine de belhandayı toplamda 45 milyon euroya satın alsa net komik olmaz mıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

psg cavaniyi satacağı için gomisi , serbest kalan ben arfa yerine de belhandayı toplamda 45 milyon euroya satın alsa net komik olmaz mıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu haber sana mı aitti yoksa üstat?

DakqsjQW4AA3cWh.jpg

Yabancı oyuncuyu hadi anladık diyelim, yerli oyuncuya Euro ile maaş vermek nasıl bir saçmalıktır?

Bunu sürdüreninde Kulüpler Birliği'nde ortak tl sözleşme kararı almayanında döviz kurundan şikayet etme hakkı yoktur.

Acaba bu kulüp başkan ve yöneticileri şirketlerini de böyle mi yönetiyorlar? Çalışanlarına dövizle mi ödeme yapıyorlar?

Bu saçmalıklar nereye kadar devam edecek kimse bunları konuşmuyor mu?

Ahmet Calik - Lionel Carole - Tarik Camdal - Tolga Cigerci - Younes Belhanda - Bafetimbi Gomis

Bu isimlerin ustu cizilmistir diye dusunuyorum

Fernando
Ndiaye Emre Akbaba

Klas 3 lü olurdu

Türkiye taraftarı hep yeni yüz istiyor. Hiç kimse Gomis nasıl bir sezon geçirir bilmiyor. Geçen senede bu forumda "bu herif çamaşır makinesi çıktı" diye yazanlar olmuştu. Sonra yaşattığı sezon ortada. Maksat yeni yüz. Çok maymun iştahlı bir toplumuz. Bence adam kalsın. Kötü oynarsa seneye göndeririz. Basının gazına gelip en iyi adamlarımızı karşımıza almayalım.

Paraya bak :) bir bizde para yok herkes zengin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt