Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biz güzel haber beklerken nagatomo sakatlanmış üstüne sol bek kalmadı carole kalsın derler bunlar tuzu biberi olur :mad::mad:

FutbolArena Dış Haberler - Galatasaray'ın transferdeki gözde isimlerinden Andre Silva için İspanya La Liga takımlarından Sevilla devreye girdi. Yeni sezonda hücum hattını güçlendirmek isteyen İspanyol ekibi, Aboubakar konusunda Porto'dan olumsuz yanıt alınca rotayı Andre Silva'ya çevirdi.

İtalyada kriz bitti mi?Ordaki kriz sayesinde çok emek yedik.Şimdi orta sıra takımı dahi 12 milyon euro teklif ediyor

basketbol takimimiz transfer sov yapmis

Spor yorumcusu olmak var bu devirde. Mesela Instagram da ırmak kazuk var herif 0 futbol bilgisi ile epey para kazaniyor surekli tatilde bense yaz okulunda sürünüyorum :)

2014 yılında Ünal Aysal, Bankalara olan doviz borcunu 2.09 da sabitlemiş.
Bugünkü kurla 590 milyon lira zarardan yırtmışız.

IMG_20180807_194734.webp

Alnitak Alnilam Mintaka

Spor yorumcusu olmak var bu devirde. Mesela Instagram da ırmak kazuk var herif 0 futbol bilgisi ile epey para kazaniyor surekli tatilde bense yaz okulunda sürünüyorum :)

Irmak Kazuk'a laf yok!
Sneijder gibi bir futbolcuyu bizim formayla görmemizde onun da emeği var.
O zamanki transfer nöbetleri de bir başkaydı.
Hey gidi günler!

Irmak Kazuk'a laf yok!
Sneijder gibi bir futbolcuyu bizim formayla görmemizde onun da emeği var.
O zamanki transfer nöbetleri de bir başkaydı.
Hey gidi günler!

Kendisini severim :) zaten lafim onun uzerinden bu olaya idi. Ayrica burdaki cogu kisinin futbol bilgisi kendisinden iyidir bunu ciddiyetten uzak vr bilyoner izledigimde anladim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt