- 27 Ocak 2010
- 141.397
- 107.848
- 5.788
Açıklasanıza ulan forveti illa Terim'in tv'de dümdüz sövmesi mi lazım???
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Açıklasanıza ulan forveti illa Terim'in tv'de dümdüz sövmesi mi lazım???
+Musap bi haxball saati belirle de atalım 1 saat
Semih maiconu 3-5 haftaya keser ustatBu yönetimin transfer yapacağı yok ama ben yine de sorayım
Sizce 2 yabancı hakkı forvetten yana mı kullanılmalı yoksa 1 forvet 1 stoper şeklinde mi olmalı ?
Ozan satılmadan önce ben 2 forvet alınmasını istiyordum ama Ozan satıldığı için Marcao'nun yanına da iyi bir adam alınmalı diye düşünmeye başladım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 forvet alırım. Macion şayet satılırsa bir defans alınır. Forvetlerden birinin kanat özelliği olmasına da dikkat ederim.Bu yönetimin transfer yapacağı yok ama ben yine de sorayım
Sizce 2 yabancı hakkı forvetten yana mı kullanılmalı yoksa 1 forvet 1 stoper şeklinde mi olmalı ?
Ozan satılmadan önce ben 2 forvet alınmasını istiyordum ama Ozan satıldığı için Marcao'nun yanına da iyi bir adam alınmalı diye düşünmeye başladım
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buradan Fatih Hozama da çok tesekkur ediyirum. Ağzına sağlık çok cüzel sövdi yedi ceddimize. 5 gündür uyuyamiyrum.Açıklasanıza ulan forveti illa Terim'in tv'de dümdüz sövmesi mi lazım???
Fit bir Bony yı zaten ancak FIFA da getirisinWilfried Bony - Sakatlık geçmişi
Bony bu yıl neredeyse topa vurmamış 1 yıl sakatlık mı olur,bide 30 yaşında. Olursa çok riskli transfer bana göre.
Galatasarayli renktaşlarım kafama takılan bir şey var muhabbet burada dönüyor diye burada sorayım. Fenerbahçe bir alt lige düşerse bizim yayin gelirinden aldığımız para artacak değil mi?
Bence tff süper ligdeki paydan kısıp ikinci lige biraz daha fazla kaunak aktarır.Galatasarayli renktaşlarım kafama takılan bir şey var muhabbet burada dönüyor diye burada sorayım. Fenerbahçe bir alt lige düşerse bizim yayin gelirinden aldığımız para artacak değil mi?
Akhisar dak 20 de kırmızıyı yedi ....Akhisar- rize oynuyor birazdan. Ne olursa olsun fb 17. olacak
Ulan rize alsin + fb kazanmasin facia olur
Normal şartlarda evet .. ama birsey bulur yaparlar .. olmaz öyle olay
Beyler Alan + 1 gence hazır olalım. Bony uydurma haber.