Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıklasanıza ulan forveti illa Terim'in tv'de dümdüz sövmesi mi lazım???

ef34afe11094321f5804d29e694e745b.jpg

Juventus sportif direktörü Fabio Paratici gittiği restorandaki görüşmesinde kağıt üzeri birkac isim karalayıp o kağıdı yırtmış. Ancak kağıt parçalarını birleştirmişler ve deşifre edilmiş. Stoper için düşündükleri isimler arasında tanıdık bir isim.... Ne paha olursa olsun seneye Marcao-Merih ikilisini oluşturmamız gerekiyor.. €7m bizde verebiliriz

aspor 31 ocak sonrasına milleti alıştırmaya calışıyor...unutulmaz futbolcu kavgalarını yayınlıyo :D

Hoca alan pato tetteh i istiyor en az ikisini ama 3 ude alan ve pato nun maaşı tettehin bonservis tuzlu olacağı için yönetim bony caicedo austin gibi maliyeti düşük adamlar almak istiyor

Bu yönetimin transfer yapacağı yok ama ben yine de sorayım

Sizce 2 yabancı hakkı forvetten yana mı kullanılmalı yoksa 1 forvet 1 stoper şeklinde mi olmalı ?

Ozan satılmadan önce ben 2 forvet alınmasını istiyordum ama Ozan satıldığı için Marcao'nun yanına da iyi bir adam alınmalı diye düşünmeye başladım

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizce 2 yabancı hakkı forvetten yana mı kullanılmalı yoksa 1 forvet 1 stoper şeklinde mi olmalı ?

Ozan satılmadan önce ben 2 forvet alınmasını istiyordum ama Ozan satıldığı için Marcao'nun yanına da iyi bir adam alınmalı diye düşünmeye başladım

Semih maiconu 3-5 haftaya keser ustat

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 forvet alırım. Macion şayet satılırsa bir defans alınır. Forvetlerden birinin kanat özelliği olmasına da dikkat ederim.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hala yok hafta içi yok salı günü falan filan oyalıyorlar. 5 gün kaldı haberleri yok galiba.

Galatasarayli renktaşlarım kafama takılan bir şey var muhabbet burada dönüyor diye burada sorayım. Fenerbahçe bir alt lige düşerse bizim yayin gelirinden aldığımız para artacak değil mi?

Galatasarayli renktaşlarım kafama takılan bir şey var muhabbet burada dönüyor diye burada sorayım. Fenerbahçe bir alt lige düşerse bizim yayin gelirinden aldığımız para artacak değil mi?
Bence tff süper ligdeki paydan kısıp ikinci lige biraz daha fazla kaunak aktarır.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes forvet diyor ama hic kimse kanatta olan eksigimizi dile getirmiyor.

Lig uzun bir maraton ve bazi maclar da zorlandigimiz da kilidi acabilmek icin kenar da kreatif ve calim atabilen bir oyuncuyu oyuna alip maci degistirebilirsin. Bizim kanat oyuncularimiza goz atalim:

Onyekuru
Feghouli
Sinan
Yunus

Ornegin: bir derbi maci oynayacagiz ve Onyekuru veya Feghouli'nin sakat/cezali durumunda yerine buyuk ihtimal herkesin sezon sonu gitmesini istedigi Sinan oynayacak. Ne Rodrigues'in yerini doldurdular, ne forvet aldilar. Işimiz zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt