İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
heyya heyya
uA uA
uA uA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
EvetUa ultimatom vermişmiş. Samimiyetten son derece uzak açıklamalar.
Sadece şunu merak ediyorum. Transfer yapılmadığı takdirde 1 Şubat’tan sonra stadda yönetim istifa diye bağıracak mı ua?
Devre arasında sattığımız oyuncuların bonservis ücretlerini devre arasında harcamazsak yazın yine oyuncu satmak zorundayız.Elimizde satabileceğimiz sadece feghouli ve belhanda var.Onyekuru ve Ndiaye gidecek.Biz SL geliriyle anca 3 milyon tl kar yapiyorsak, transfer bütcenin yarisini bile zor harcariz. Niye adam gibi sponsor bulamiyorlar? Bari ordan gelirimizi toplam 5-6 milyon yükseltsek, yazin belki transfer gelirin 90% harcayabiliriz.
Umarım öyle olur. Yönetim istifa edene kadar her maç istifa diye bağırılmalı.
rdas bunlarda ki huzursuzluk yabancıları da huzursuz edebilir. Sonuçta arkadaş çoğu, aynı antrenman sahasında sabahtan aksama çalışıyorlar. Ha hakediyorlar mi aldiklarini? Kesinlikle hayır. Ama bu huzursuzluk malesef şampiyonluğa giden yolda bir engel. Hem diger oyunculara hem teknik heyete. Federasyona falan başvursalar yine problemTakımda yerli oyuncu mu kaldı ki yav? Kim huzursuzmuş acaba? Selçuk, Ahmet Çalık, Ömer Bayram, Muğdat, Eren bunların aldıkları nefes bile israf. Maaş ödenmese de olur zaten.
ÖLÜMÜNE GALATASARAY.....