- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Sen deyince açtım rdaş. Gökmen’in kılığı görünce kahkaha attımHelal lan gökmen özdenak. Iyi giydiriyor m.cengize
İyi geçiriyor ama helal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen deyince açtım rdaş. Gökmen’in kılığı görünce kahkaha attımHelal lan gökmen özdenak. Iyi giydiriyor m.cengize
Türkiye de bu tür düşmanlar her zaman olacak maalesef.Ya onların tarafını biliyon en azından. Bizim korkmamiz gereken dost görünüp içerden bizi bitirmeye çalışan kemirgenler.
En büyük düşman onlar.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
alan gelse ne olacak pato gelse ne olacak...sene sonu satilacak....bu hep boyle olmadimi....drogbayi kovdun KARDEŞİM VARMI OTESİ
ODAMI ZAM İSTEDİ
KLÜP FEDERASYON UN NEEİ STERSE ONU YAPIYOR FARKINDAYSANIZ....
takımın en iyi oyuncularına teklif geldigi icin olabilir miAynilari olmuormu...takımın en iyi oyunculari gitmiormu
Burak Elmas aramış oğlunu benim fake bi hesabım yok falan demiş.m.cengizin oglu olduguna %100 emin miyiz Abdurrahman bey,,
Ya hic sorma. Kovboy olmus. Ama hislerimize tercuman oluyorSen deyince açtım rdaş. Gökmen’in kılığı görünce kahkaha attım
İyi geçiriyor ama helal.
Bknz. Ali Koç.Türkiye de bu tür düşmanlar her zaman olacak maalesef.
Büyük kulüp yöneticilik yapma fırsatı yakalayan herhangi bir iş adamı bunu kendi menfaatleri için kullanır. Siyaset ile yakın ilişki kurma fırsatı buluyorsun ...
Şöhret desen var.
Güç depoluyorsun yani ve bunun getiri illaki parayla da olmasına gerek yok. Bu tür gücü parayla satın alamıyorsunuz.
Olan bizim gibi sav taraftara ve kulübe oluyor işte
böyle seylerle ilgilenmedigim icin bilmiyorum ama zampara diyorlardi bu adam icinerol özmandıracı cicişleri düdükleyen amca değilmiydi yav
Aponun da karakteri müsait sanki.bukadar yalakalık normal değil kanımcaYusuf Günay GAY olabilir mi? Tipi Müsait
![]()
Yusuf Günay
Mahmut Recevik
Ömer Cansever
Erol Özmandıracı
Cengiz'in as kadrosundaki elemanlar bunlar. Fatih Terim'e karsi bir cephelesme varsa bunlari göndermemiz lazim baskanla birlikte.
Yusuf gunay, hatta twitterda bu fark edildi. Kendisine ziyadesiyle giydiriyorlarHoca diyor ki ozanın gitmesini ben istemedim ama başkan ve bazı yönetici arkadaşlar gitmesini uygun gördü.
O yönetici arkadaşlar kimler? Bunların cevabının verilmesi lazım. Aysal zamanında da aynı şeyleri yaşadık şimdi de benzer senaryolar var.
İlk etap Aysal, Terimci olan albayrak'i ikinci seçime giderek yanına almadı. Ardından zaten hoca gibi egoları tavan olan aysali fitilleyerek hocayı kovdurmaya kadar gitti iş.
Ayni şeyler yaşanırsa taraftar napcagini biliyor bu sefer ama iç huzurun bozulması demek başarıya kendi deyimleriyle bariyer koymak demek.
O zaman gelir ise bariyerler teker teker Munasip yerlere monte edilir çok net.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi