Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alıntıdır;

ortalığın yangın yerine dönmesine ramak kala transferi bu kadar savsaklamasını iyi niyetten çok uzak bulduğum, anlamaya çalıştığım, çoğu zaman "yok artık o kadar da olmaz" dediğim ama şu tarih itibarıyla taşları teker teker yerine oturtunca bana "acaba mı" diye sorduran bir sürecin yaşanmasına neden olan yönetim.
sonra düşününce, başta başkan ve albayrak'ın otoriter güce yakın olmaları, yukarıdan gelebilecek bir baskıya karşı koyamamalarına neden olabilir. unutmayalım ki bu adamlar halihazırda ticaretle iştigal eden isimler ve her daim devlet kurumlarıyla iyi geçinmek, arayı sıcak tutmak zorunda olmaları.....vs kafamızda deli sorularla baş başa kalıyoruz.
zaten göksel gümüşdağ'ın, hilmi öksüz'ün sürekli laf sokmaları, 19.05'de twitterdan "bariyer" açıklaması yapmaları, bu kadar rahat olabilmeleri bir yerlere güvenmelerinden başka ne olabilir ki?
sonuçta transfer dediğin olay atomu parçalamak değil, gider kesene uygun bir adam alırsın, tutar-tutmaz o ayrı. sonuçta dünya 3-5 tane forvetten ibaret değil.

mesela merak ediyorum;
şu an yönetici arkadaşlar ne yapmaktalar?
hafta sonunu nasıl geçirdiler?
26 ocak 2019 göztepe galatasaray maçı'nı kaç yönetici, bakın stattan demiyorum, evinde ya da farklı bir mekanda izledi?
transferin bitimine 3 gün kala, mesela yarın sabah için planları nedir?

neyse, ak koyun kara koyun 3 güne belli olacak ama transferin bu saate kalması bile büyük kabahat ama olur da transfer yapılmazsa ve bu sene, önce şampiyonlar ligi, sonra da süper lig gös-te-re gös-te-re rakiplere altın tepside sunulursa kendilerinin bir bedel ödemeden çekip gitmeleri de beni ve birçok taraftarımızı vicdanen rahatlamayacaktır, bunu da bilsinler.
en başta da dile getirdiğim gibi, çok basit bir transfer işini olay haline getirmeleri, sadece beceriksizlikle geçiştirilemez, artık bir niyet bozukluğundan başka açıklama gelmiyor aklıma maalesef...
28 Ocak 2019 00:21 · romankosecki

Apo abimize becereksiz diyelim ok... Amatör diyelim ok... Bu görev yakışmıyor ona diyelim ok ama Galatasaraylığına laf atmamak gerekir kesinlikle bence.

Adam damardan tutkulu bu kulübe. Kameraların olmadığı mekanlarda da hop atlıyor hop oturuyor bizim maçlarda.

Duygusal anlamında benden çok daha tutkulu Galatasaray Liv olduğu net açıkçası.

cenginiz umrunda bile degil taraftar tepki göstermiş baskanlıgı kaybetmiş,o görevini yerine getirdikten sonra zaten gerisi şeyindemi sanki

Brezilyada lig arasi var. avrupadan iyi topcu almak kolay degil suan bizim ilk hedefimiz brezilya arjantin olmaliydi 7-10 arasi forvete verebilirdik.

Açık dusuncemi soyluyorum

Bu tarz durumlarda hep "kim kazancli cikti?" Diye sorarim kendime, surecin tek kazanani Fatih Terim. (Ara not terimspor) . Muthis bir manevrayla taraftari oyle bir arkasina aldi ki top tufek atsan yikilmaz. Bugun de bazi haberler servis edilip kankasi Albayrak kurtarildi.

Yonetim iktidar yalakasi, dogru. Yonetim kabiliyetsiz-beceriksiz, bu da dogru.

Ama hocama helal olsun. Machiavelli gibi adamsin. 1 gunde butun tabloyu alt ust ettin, bombayi Cengiz'in kucagina biraktin. Iyi de yaptin..

Cengiz’in hain planı ortaya çıktı.
Fatih Terim’in istediği hiç bir forveti almayacak. Alan’ı kulübü salmadı, Pato yıllık 10m Euro istedi, Tetteh’e 15 milyon bonservis istediler vs. deyip hepsine kulp bulacak.
Biz bu duruma karşılık Remy, Austin, Bony gibi adamlarla anlaştık hepsi de üst düzey forvetlerdi fakat Terim istemedi diyecek.
Transfer falan yapılmayacak bunun sorumlusu olarakta hocayı gösterecek.
Ve tabi ki büyük Galatasaray taraftarı da Cengiz’e hasss.....’i çekecek.

Faruk Süren artık korkularını bir kenara bırakmalı ve kulübün başına dönmeli, Terim'in gölgesine bile yaklaşamayacak adamlarla bu iş olmuyor, olmayacak !

Göstere göstere bu sene şampiyonluğu belediye spora verirse bu yönetim, Galatasaray tarihinin en yüz karası yönetimi olur bence. Belki divanda aklanir ama tarihe kötü bir leke bırakırlar.

Ben böyle bir yönetim hiç görmedim. Dursun Özbek dahil.

Mi A2 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Hoca yaşlı futbolcu istemiyorum dedi.Alan-Pato'dan biri ve Tetteh gibi genç Scout transfer haberleri gündemde olacakken Ertem Bony-Remy haberlerini vermekte.

Apo abimize becereksiz diyelim ok... Amatör diyelim ok... Bu görev yakışmıyor ona diyelim ok ama Galatasaraylığına laf atmamak gerekir kesinlikle bence.

Adam damardan tutkulu bu kulübe. Kameraların olmadığı mekanlarda da hop atlıyor hop oturuyor bizim maçlarda.

Duygusal anlamında benden çok daha tutkulu Galatasaray Liv olduğu net açıkçası.

Abdürrahim Albayrak zamanın da Fatih Terim üzülmesin diye Amrabat transferinde cebinden para vermişti. O yüzden bu olay da suçu olduğunu düşünmüyorum. Son söz başkan da bitiyor zaten.

hocanın amacı aslında taraftar aracılıgyla camiayı hocayı seven muhalifleri uyandırmaktı işin içine ihanet benzeri kelimeleri katarsa cengiz adnan polattan daha rezil olarak gönderilir

Savaş Çorlu: "Abdurrahim Albayrak, perşembe günü Serdar Aziz'in kalması için alınan karara imza atmamak için yönetim toplantısına katılmadı.."

"ADAMMM"
#SabrımızTerimİçin Galatasaray Video on Twitter

Yusufa dikkatt

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca 1 Subat'a kadar sabredin dedi.Su tarz ne idugu belirsiz adamlara prim vermeyin.Serdar Aziz kadroya takima geri alinmadi.Taraftar Fener'e vermeyin dedi diye kaldi.Simdi ayni insanlar niye gitmedi diye kiziyor.

Açık dusuncemi soyluyorum

Bu tarz durumlarda hep "kim kazancli cikti?" Diye sorarim kendime, surecin tek kazanani Fatih Terim. (Ara not terimspor) . Muthis bir manevrayla taraftari oyle bir arkasina aldi ki top tufek atsan yikilmaz. Bugun de bazi haberler servis edilip kankasi Albayrak kurtarildi.

Yonetim iktidar yalakasi, dogru. Yonetim kabiliyetsiz-beceriksiz, bu da dogru.

Ama hocama helal olsun. Machiavelli gibi adamsin. 1 gunde butun tabloyu alt ust ettin, bombayi Cengiz'in kucagina biraktin. Iyi de yaptin..

Dogru soyluyosun ama terim de tek kazanan degil.Forvetsizlikten basaksehirin gerisindeyiz clden olduk. Bunlardaki rahatlik gevseklik herkesi delirtiyor. Bu hamlenin kazanani terim oldugu kadar galatasaray.

Gelen emirle satmıs iste sampiyonlugu olay bu.
Bu cengiz Galatasaray'dan acil sekilde uzaklastırılmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt