Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer yapılacağını düşünenler var mı ?

daha doğru soru olurdu.

Diallo ve Irakli cocugu alirsak, ve biri patlama yaparsa, en gec 2 sene sonra 20 milyona satilir. Diallo zenci diye o kadar para eder, ve irakli cocuk ozamana kadar patladiysa, yasi daha 20-21 olur ve sirf o yüzden 20 milyona yakin degeri olur.

Bu Habib Diallo gibi bir de Mussa Kone var Almanya 2. liginde oynayan o da çılgın atıyor forvet ve sağ kanat oynayabiliyor

Ama işte kime anlatıyoruz, ulan yemin ediyorum ne oyuncu izleyecek gelip burada öneri yapacak zevk bıraktılar ne çılgınlar gibi kadro kuracak heves bıraktılar adamda ...

ABV ulan şu duruma düşmemizin suçlusu her kimse ...

guidetti gelirmi ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tabii ki hataları var eleştirdik eleştiriyoruz ama hakikaten iyi ki fatih terim var ve iyi ki galatasaraylı...Şu an tutunabildigimiz tek dal o...

sadece kendi çıkarlarını düşünen,kendi çıkarları için gerekirse galatasaray başarısız olsun diyen,kendini nimetten sayan kim varsa hepsinin galatasaray üzerinden kazandığı para haram zıkkım olsun...

Batsın sizin o üç kuruşluk egonuz..

Bu yusuf günay denen adam yılanın başı olabilir. Eski görevlerine baktım da çok şüphe çekiyor

Bugün Ozan'ın maçında genç oyuncularımızın ve altyapımızın ne kadar sağlam olduğunun reklamını 60-80 ülkeye yaptık.Hollanda-Fransa-Belçika-Avusturya-Almanya-İngiltere-İspanya gibi ülkelerin spikeri Ozan'ın ilk maçı olduğunu ve bizim altyapımızdan çıktığını söylemiştir.Aralarında 3 ülkenin dediğini paylaşan yabancı spor sayfaları var.Ozan'ın satışı sonrası iş bilen bi yönetimle daha yüksek fiyatlarla oyuncularımızı satacağımıza inanıyorum.

Oyuncuların psikolojisini anlıyorum ama yıllık 1-2 milyon euro alan adamlar birkaç ay para almayınca nasıl mutsuz oluyorlar bazen enteresan geliyor. Üstelik bu paranın kulüpte kalma ihtimali de yok, zaten uyuşmazlığa falan gitsen misliyle alıyorsun. Gerçekten çok farklı geliyor bana bazen.

Bruma transferi son gün bitmişti dimi ?

guidetti gelirmi ?

Gelir. Bugün herkes bize gelecek. O da gelir, çok hareketli bir gün bizi bekliyor. Boşa heyecan yapmayın diye söylüyorum, Dün Alan son dk verildiğinde de inanmayın oltaya gelmeyin diye yazmıştım. Gün içerisinde olumlu haberler pompalanmaya başlayınca bu dediklerimi hatırlarsınız.

Vur banağ başganım vuğğr vuğğğr

aysal(1).jpg

İrakli arkadaşı izleyen klupler arasında genk falan var. Pek bosa mermi atmazlar. Alip kiraya vermek lazim. Bize suan lazim olan iki net oyuncu

Gelir. Bugün herkes bize gelecek. O da gelir, çok hareketli bir gün bizi bekliyor. Boşa heyecan yapmayın diye söylüyorum, Dün Alan son dk verildiğinde de inanmayın oltaya gelmeyin diye yazmıştım. Gün içerisinde olumlu haberler pompalanmaya başlayınca bu dediklerimi hatırlarsınız.

Bunlar yüzsüz çıkar bi yalan söyleyip alamadık yada hoca istemedi dicekler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlatmak istedigini cok iyi anladım

Vur banağ başganım vuğğr vuğğğr

aysal(1).jpg

Hic anlamadagim bir malca düsünceydi baskanamizin zamaninda. Son günü anca cöp oyuncu icin beklersin. Yani bir takimdan anca hic oynamamis ve kurtulmak istedigi oyuncuyu son gün anca ucuza alabilirsin. Normal takimlar son günü iyi oyuncusunu cok iyi teklif yaparsan bile birakmaz.

Son gün anca Pandev gibi adam getirirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt