Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya su basaksehir satilacak olayina bir turlu kafam almiyor.
Hepi topu 1 sampiyon olmus elinde sadece 33 yas ustu oyunculari olan bir keriz niye alsin hakikatten mantiksizlik.
Kaca satilacak ayrica haci bu kulup. 300 milyon euro mu misal.
Şampiyonlar ligine gidiyor diye 300 milyon euro mu verilecek yani. Adamlarin hepi topu taraftar sayisi 1 o da su gozluklu adam.
Mantik arıyorum bulamiyorum. Neden?
Basaksehire para verecek olan keriz arkadas misal daha once sampiyonlugu olan bursasporu alip 30 milyon euroluk bir yatirim yapsa olmuyor mu?
Stadyum ise onlarinda var. Taraftari var e 300 milyon euro verecegine 500 versin besiktasi alsin misal onlar kabul ederler neden taraftari olan potansiyeli olan kadrosu minimum 70-80milyon euro olan bu takim degil?

Fatih Terim, Göztepe maçı sonrası basın toplantısında:

"Belki bu süreçte tecrübelerinden faydalanacağımız bir oyuncuyu kısa süreliğine transfer edebiliriz." demişti.

Manuel Fernandes 1 yıllık 3,5 milyon euro h.o.

Hepi topu 1 sampiyon olmus elinde sadece 33 yas ustu oyunculari olan bir keriz niye alsin hakikatten mantiksizlik.
Şampiyonlar ligine gidiyor diye 300 milyon euro mu verilecek yani. Adamlarin hepi topu taraftar sayisi 1 o da su gozluklu adam.
Basaksehire para verecek olan keriz arkadas misal daha once sampiyonlugu olan bursasporu alip 30 milyon euroluk bir yatirim yapsa olmuyor mu?
Stadyum ise onlarinda var. Taraftari var e 300 milyon euro verecegine 500 versin besiktasi alsin misal onlar kabul ederler neden taraftari olan potansiyeli olan kadrosu minimum 70-80milyon euro olan bu takim degil?
Siyasi bir mevzu.

Kara para ve bağlantılar sen mevzuyu anlamamışsın.

Fernandes ve kaliteli bir forvet bizi sampiyon eyler.

Bu durum var ya da yok demiyorum sadece akıl yürütüyorum.

Burada amaç başakşehir'i yüksek bir paraya satmaktan ziyade futbol kültürü olan ve ülkenin en büyük sivil toplum kuruluşları statüsüne gelmiş 3 büyükleri zayıflatma ve sonunda da bitirme olabilir. Bu tarz organizasyonlara istedikleri gibi sızamadılar çünkü deneseler de. Ancak Başakşehir'in senede 40-50 milyonluk transfer yaptığı bir ortam düşün, diğer kulüpler borç batağında. Ligi rahatlıkla domine edebilirler 5-6 sene, tff'nin de katkısıyla. Uzun süreçte baktığın zaman taraftar da edinirler, diğer takım taraftarlarının etkisi de azalır. Böyle bir akıl yürüttüm.

Ancak şunu da belirtmek lazım insanların futbola ilgisinin azalması böyle hükümetlerin işine hiç gelmez çünkü futbol çok sağlam bir gündem değiştirme mekanizmasıdır. Dolayısıyla senaryo o kısımda sekteye uğruyor.

aslinda haklisin ama genclestirme yaparken de böyle max 2 tane üst yasli oyunculara ihtiyacin var.. asil o olay takimin kimyasini düzeltir.. ha bunu yazdigim gibi eger gercekten takimi ful genclestireceksen

Hocam o şekilde bir planlama yapacaksan gençleri etrafına kuracağın ismin Fernandes'ten çok daha fazlası olması lazım. Elimizde zaten çok var şuan 30 yaş üstü. Fernando-Feghouli kurar tahminimce.

Yalnız sitenin açıklamasında dikkat ettiyseniz zamana sığmayan çalışma vs. diyorlar. Transfer zaten yapmaz bu dangalaklar ama şimdiden önlemini almışlar zaman yetmedi felan diyecekler. Ulan var ya tam sığır gibi bir yönetime denk geldik :)

Hocam o şekilde bir planlama yapacaksan gençleri etrafına kuracağın ismin Fernandes'ten çok daha fazlası olması lazım. Elimizde zaten çok var şuan 30 yaş üstü. Fernando-Feghouli kurar tahminimce.

güncel kadro ile tabiki öyle.. ben su an yaz transfer döneminden bahsetmistim.. sanirim fernando yazin kesin gider.. ndiaye gidiyor zaten..
bu Ocak ayinda Fernandesi son saniye takima alacak kadar geri zekali degillerdir umarim.. gerci bunu yazarken bile güvenemiyorum..

S.a

Screenshot_20190128-003436_Chrome.webp

Ben şu aşamada düşük maliyete Emre Mor'u kiralarım. Kazanırsa hem o hem biz kazanırız , kaybederse sadece Mor kaybeder.

Sivas'ın aldığı forvet çaprazları bırakmış. Ama ellerinde Muhammet ve Kone var.

Sadece 1 forvet aldın adam çat etti bir maç içinde yedeğin kim?
Kral Sinan. Ikinci bir forvettense yaratici bir os topcusunu tercih ederim. Gonul ister ki belhanda dehlenip iki forvet+fernandes olsun ama malum.

Arap yatırımıcların Türkiyeye deli gibi para akıtmasının nedeni ne ise bunun da aynı renktaş ''SİYASİ ''.. mantık arama yani adamlara kim bilir nereleri peşkeş çekecekler

Kara para ve bağlantılar sen mevzuyu anlamamışsın.
e simdi satsinlar illa sampiyon mu olmak zorunda son 4 yilda yarisin icinde diye yatirsinlar niye illa sampiyonluk.
Veyahut geldik aldik dediler bagira bagira sattilar kim engelleyecek.. Fifa? Uefa? Tff? Halk?

Bence boş kuruntu bizimkisi

Yalnız sitenin açıklamasında dikkat ettiyseniz zamana sığmayan çalışma vs. diyorlar. Transfer zaten yapmaz bu dangalaklar ama şimdiden önlemini almışlar zaman yetmedi felan diyecekler. Ulan var ya tam sığır gibi bir yönetime denk geldik :)

Zaman bahanesine hic girmesinler.. belki Dünya futbol tarihinde gereken hamleler icin en fazla zamani olan kulup olarak anilabiliriz bir gün.. zamandan fazla bir sey yoktu bunlar icin.. 7 AY !!! ... yedi AY .. seven !!! sieben !!!! ... bu bahane gelirse ozaman yikarlar baslarina.. öyle böyle degil ama.. 01.02. istifa ettirirler .. eminim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt