Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baskana su konusma icin kizan, laf eden ergendir net

Devleti yaliyor diyorsunuz TBB ve devlet borclari yapilandiracak kulupleri kurtarma derdinde elbette ovecek

Zaten gundem bu yapilandirmanin nasil yapilacagi

Yarsuvat'in "cin olmadan adap carpma" yakisiksiz iddiasina laf etti. CL gelirleri yazilmamis, oradan gelecek 35m euro var yani daha devre sonuna

Basaksehir baskanina laf soktu edepsiz dedi

Ayrica transfer konusuna hic girmemesi gerekirdi ancak calisiyoruz karim bile bana kustu dedi farkinda yaptigi beceriksizligin

Ben cok memnun kaldim
Tehdit şantaj fiziki müdahale yide pas gecmeyelim
O Özkan doğan a biri ayar çekmeli

Dx8mpgLX4AEdZJ2

Başakşehir'e laf soktu.
Alan transferini kastederek fiziksel ve sözlü şiddet kullanarak kimse Galatasaray'ın parasını sokağa atmamıza neden olamaz dedi.
Gece 4-5 de ayrıldık
Yanlış ilaç aldım yüzüm kızarabilir
Transfer yapmadım diye hanım benimle konuşmuyor, samimi söylüyorum
Son 10 gündür ayrı kollara ayrıldık çalışıyoruz.

Istersen son gunlerde 2 tane dunya yildizi getir, benim gozumde sinifta kaldiniz baskan, Ndiaye transferi 1, Gomis 2, ocak ayi oldu 3, sezon sonu umarim gidersiniz.

Erhan Telli gibi issiz kalmis bir gazeteci ve envai cesit sacma sapan duyum hesaplarinin gaziyla ortaligi yangin yerine cevirmeyin

Bu yonetim bizim iyiligimizi istiyor mali disiplini istiyor

Kendi kendine borcsuzca isleyebilen bir Galatasaray markasi uzun vadede hedefimiz olmalidir

Bu marka basarilara kostukca zenginlesecek ve Avrupa'da yeniden mucadele etme gucu kazanacaktir

affelay in sözlesmesi fesh edildi

Erhan Telli gibi issiz kalmis bir gazeteci ve envai cesit sacma sapan duyum hesaplarinin gaziyla ortaligi yangin yerine cevirmeyin

Bu yonetim bizim iyiligimizi istiyor mali disiplini istiyor

Kendi kendine borcsuzca isleyebilen bir Galatasaray markasi uzun vadede hedefimiz olmalidir

Bu marka basarilara kostukca zenginlesecek ve Avrupa'da yeniden mucadele etme gucu kazanacaktir

Doğru söylüyorsun kardesim ama Göztepe maçında yenilseydik ne olacakti ? Yönetim iyi niyetli olabilr ama zaman olayi cok önemli. Pratik degiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt