Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaaa yunan burak yılmaz ı istiyormuşuz hea :)

Ben genel kanının aksine gelirse faydalı olacağını düşünüyorum mitroglu nun

Bismillahirrahmanirrahim

Ol deyince olduran, gönüllerimizi imanla dolduran Yüce Allah'ın 99 ismiyle.. Ey yerlerin ve göklerin yaratıcısı Allah (c.c)..

Gönülleri imanla dolmuş, ağzından senin adını eksik etmeyen şu garip Galatasaray taraftarına bir santrafor nasip eyle.

Kurtar bizi şu bataklıktan Allah'ım. Şüphesiz ki sen işiten ve duyansın. Bizim sesimizi de duy. N'olur bize forvet nasip eyle. AMİN.

Eskiden Umut-Burak-Elmander varken Drogba nöbeti tutardık şimdi Sinan- Muğdat varken mitroglu-ze luis nöbeti tutuyoruz. Yazık..

Akbili zor yakalarız bu saatten sonra, yeni forvet gelse bile bu saatten sonra 1 ayda anca adapte olur. Alanya deplasman, trabzon icerde, paşa deplasman... bu fiksturden cıkamayız

Ee slimani de 2-3 defa gol kralı olduydu portekiz de ? sonuç zırtttt

Apo ve Cengiz den başakşehirin şampiyonluğunu tebrik etmelerini bekliyorum

Bülent Tulun bile abdulrahim albayrak ve cengizin yaninda First class menejer duruyor

2D739F90-07E9-402A-9FEA-E808B67DA37C.webp

Akbili zor yakalarız bu saatten sonra, yeni forvet gelse bile bu saatten sonra 1 ayda anca adapte olur. Alanya deplasman, trabzon icerde, paşa deplasman... bu fiksturden cıkamayız
Nasıl zor yakalarız yahu? Akbil, bjk ve ts maçımız içerde. Bu hükumetspor bazı basit maçları da kaybeder.

Yav arkadaş serkan korkmaz ne mal adamsın. Mehmet ekiciyi yalaya yalaya bitiremedi

2 sezondan beri herkes Başak şampiyon olacak diyor bende her seferinde olamayacak diyorum. Bu yıl da olamayacaklar saçma sapan puanlar kaybedecekler. 33.hafta da Başak'a çakıp şampiyon olacağız.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt