Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya hadi mitroglu gelsin ama ilk adam 10 milyonluk adam bu çöp olmaz . Git adam gibi birine 10 ver bir de adamlar yok demiş haha

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
üzülerek söylüyorum bugün dinlediğim Galatasaray'ın çok değerli(!) başkanı(Son güne kadar neredeydik, ben de bilmiyorum diyerek kendini rezil eden) bir transfer yapabilir oda becerebilirse...

Galatasaray, Ze Luis için yaptığı teklifi 10 milyon Euro'ya yükseltti. Spartak Moskova'nın talebi ise 15 milyon Euro. (BiP Spor)

Moskova sapıttı :D

İgrenc bir gun oluyor, kazıgı yiyip oturacagiz

Dünya üzerinde mitroglou dan iyi ve ucuz yüzlerce forvet vardir

Galatasaray, Spartak Moskova'ya yaptığı teklifi yükseltti. Galatasaray, Ze Luis için teklifini 10 Milyon Euro’ya çıkardı. Rusların da, 15 Milyon Euro’dan kapıyı açtığı oyuncu için talebini 13'e düşürdüğü ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin ettiği belirtildi. (Futbol Arena) Parçala Aslanım on Twitter

Lan bu becereksiz yönetim ne zaman ögrenecek önce takim ile sonra oyuncu ile anlasilir

Beşiktaş, Dortmund'da forma giyen orta saha oyuncusu Shinji Kagawa'yı gündemine aldı. (haber1903com)

Biz bu saatden sonra bir oyuncuya 5 milyon dan fazla bonservis ödüyorsak, oyuncuyun bir daha satisda daha fazla getirme sansi olmali. Ze Luise 10 milyon gömersek, adam ligin icinden gecmedigi an ayni fiyata satmaya bile zorlaniriz.

Diallo 6-7 milyona yada Tetteh 8-9 milyon bile daha mantikli olur. Belki biraz riskli olurlar, ama oyuncular performans gösterdigi an o parayi rahat cikartiriz ve iyi kar bile yapariz.

Bu ze luis hakikaten iyi mi

Yoksa becerdigi manitaya göre mi oyuncu değerlendirmesi yapıyoruz

Galatasaray, Ze Luis için yaptığı teklifi 10 milyon euro'ya yükseltti. Spartak Moskova'nın talebi ise 15 milyon euro. Yıllık 3.2 milyon euro ve bonuslar önerilen golcü oyuncu transfere ikna edildi. (BiP Spor)

Galatasaray, Spartak Moskova'ya yaptığı teklifi yükseltti. Galatasaray, Ze Luis için teklifini 10 Milyon Euro’ya çıkardı. Rusların da, 15 Milyon Euro’dan kapıyı açtığı oyuncu için talebini 13'e düşürdüğü ve iki kulüp arasındaki görüşmelerin ettiği belirtildi. (Futbol Arena) Parçala Aslanım on Twitter
Öküz alırız o paraya

Slimani>Mitroglu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş, Ricardo Quaresma ile olan sözleşmesini yarın karşılıklı olarak fesih edecek. (TRT Spor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt