Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarin cok onemli bir sinavim var ama aklima giren tek sey forvet sorunu.

Cildiracam ya
Abv hepsinin. 3. Ye aldığım dersin bütü var. Hocayla takışığız. Sınırda kalanlara puan eklerken beni 48 den bırakıyor. Bütü var yarın ama forvet bekliyorum gelsinde rahatlayım :asd:

Dzuba da hayır demiş... Bir farklı kaynaklar...

Konuşuldu mu bilmiyorum ama Ali Koç'un şöyle bir açıklaması var.

Transfer konusunda konuşan Ali Koç ''Önümüzdeki 3 gün içerisinde 3-4 transfer de olabilir, 1-2 transfer de olabilir. Yazdan kalan artı paramızla, FFP içerisinde zaaflarımız olan pozisyonları güçlendirmeye çalışıyoruz.

Bilen biri cevap verebilir mi? Bu adamlar yazdan kalanı kullanıyorsa, biz Gomis'ten geleni bu dönem kullanamaz mıyız, bir de Gomis + bu dönemki bütçe haziran sonrasına kalamıyor mu? Burada sürekli konuşuluyor ocak ayında kullanmamız şart diye çünkü.
Transfer doneminde kazandigimiz parayi sezon bitmeden harcamaliyiz, yani 31 ocaka a kadar. Yaz donemi yeni sezon oluyor, yani sifirdan basliyorsun. Gecen yaz doneminden para kalmadi zaten. Emre Akbaba alindi.

FFP Kriterleri ve Son Durum - Turgay Şeren Taraftarın Sesi Forumu

Yahu bu Sparta 14 milyon butcemiz oldugunu bilmiyor mu?
Mal gibi 15 istemezler.
Bence 10 milyon filan verilecegine Pato icin imza parasi verilsin. Veya Tetteh'ten daha potansiyelli genclere verilsin. Veya Mitrouglu beles gelecekse 14 milyon genc bir isim icin harcansin

sadece-resmi-nikah-yapmak-islamda-yeterli-mi_1001428.webp

Alan + Tetteh yapın ulan yeter be , Başlarım Ze Luiz'e Mitroglou'na falan o kadar para var şuan forvet alamazsak hiç alamayız.

Biz çok aptallık ettik basacatik Balotelli ye yıllık 4.5 milyon euro maaşı alacaktık. Adamlar ne nice e para verdi ne imza parası verdi adama 6 ay için 2 milyon euro para 10 gol üzeri atarsa 100 bin euro bonus vereceklermis

Normal bi zamanda olsa heyecandan uyunmayacak bir süreç ama eminim ki bizim beceriksizler ordusu fosur fosur uyuyordur, ben de kendimi küfürlerimle uykuya alıştırmaya çalışıyorum. İyi geceler iyi nöbetler Allah c.c sabır versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt