Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ze Luise 10 milyonmu teklif etmiş kulüp?

Okadar iyimi yahu bu?

Yaşıda 28-29 ..
Ruslar 2-3 gün önce resmi hesaptan satmayacağız demişti. Biz teklifi 10 milyon euroya çıkarmışız. 15 istiyorlarmış

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dış haberde 10 milyona ocuha mı ne onu alıyormuşuz . Stili beğenmedim ama Luiz den daha golcü gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yanına da paulo henrique al olsun bitsin. 29 yaşında trabzonun o saçma kadrosunda başarılı olması imkansızdı zaten. Tardelli 8 10 gol paulo da 5 civarı gol atar mı atar. Şu dakikada 8 10 milyon euro artı maaşla kazıklanmaya gerek yok diye düşünüyorum. Hiç forvetsizlikten iyidir.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mitroglou na bile razıyız. Hiç almamaktan iyidir.

Şöyle bir şey var STSL 'de hangi takım olursa olsun en iyisinden en kötüsüne kadar geçerli bu durum forvetiniz rakip takım stoperleri ile adeta boğuşacak, belli bir fizik kapasitesinin üzerinde olacak

Alan çok yetenekli çevik bir golcü ama Çin ligindeki kadar rahat oynamazlar onu STSL 'de ben Alan 'ın gelip Maicon/Skrtel gibi adamlarla bire bir mücadele edebilecek fizik kapasitede bir oyuncu olmadığını düşünüyorum evet yetenekli evet çevik ama yetenekli olmak veya çevik olmak, iyi bitiriciliğe sahip olmakla bitmiyor iş yoksa Onyekuru ligin en iyi forveti olurdu

Mitroglou evet tip olarak aradığımız forvet olabilir iyi bir golcü havadan yerden etkili / fizik olarak güçlü, sert bir oyuncu ama Benfica'da Olimpiakos 'da veya Yunanistan milli takımındaki Mitroglou gibi değil uzun zamandır. Tıpkı Slimani 'nin fenerbahçe kariyeri gibi Mitroglou 'nun Fransa kariyeri de

Yeniden iyi hallerine dönebilir mi ? neden olmasın ama şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz bir dönemde bilmiyorum çok güven veren bir isim değil. Bu güvensizlik kalitesine veya golcülüğüne değil benim açımdan bu güvensizlik Marsilya 'da ki halini yakından bildiğim için

Eğer o dönemleri atlatabilir iyi bir performans sergilerse sen Mitroglou 'yu ceza sahası içinde ne kadar iyi besleyebilirsen Mitroglou 'da o kadar çok katkı verir sana hem rakip stoperleri dağıtır hem top tutar hem skor üretebilir ama söylediğim gibi benim bu yazdıklarım Benfica 'da veya Olimpiyakos 'da oynayan Mitroglou için geçerli

Yazın da onu beğenmiyoruz bunu beğenmiyoruz dedik Eren ile lige başladık. Kostas gelsin yoksa utanmazlar yine beceremeyecek bu işi.

Bir Forvet istedik lan, uzmeyin bu taraftari
tenor (5).gif

Ruslar 2-3 gün önce resmi hesaptan satmayacağız demişti. Biz teklifi 10 milyon euroya çıkarmışız. 15 istiyorlarmış

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Jardelden pahalı ha....

Jardel görüyor gol atıyordu bir şekilde top ağlara gidiyordu adamda...

Buda öyle o zaman olmalı ?

15 milyon 28 yaşında bir futbolcuya hemde.... Çok büyük para bizim için ya.

Genç olsa neyse. Satarsın dersin en kötü aldığın fiyatın yakınına kaliteli ise.

Kanımca 12-13 e Evet der Moskova. Bizimkiler de seve seve verecekler, çünkü başka imkanat yok.

28 yaş ideal olsa da, illeesi için daha genç oyuncu iyi olurdu

Çok şükür arab pazarı var da satıyorsun oyuncuları (aldığın fiyata...)

Son düzenleme:
Yönetim öyle bir sicti ki... alinan bütün bonservis bosa gidecek. Bari ozani yazin yollasaydiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt