Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2m adam alacağız o herif iki aya kalmadan boyun fıtığı olur omuz hizasına atılan ortalarla..

Alan mi kim geliyorsa gelsin bitsin su lanet donem yahu. Ze Luis gelmeyecek gondermeyecekler

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ze Luis, mitroglu filan gelmez bu saatten sonra. Alamazlar daha doğrusu! Bir aydır ne rahat uyku uyuduk ne gülebildik. Ben böyle beceriksiz, gerizekalı yönetim görmedim. Hiç bir bok yaptıkları yok. Sadece bizi şampiyon yapan oyuncuları satarak tekrar şampiyon olacaklarını düşünüyorlar sanırım!

Kimseyi almıcak bu reziller. Yarin aciklama yaparlar, iste çok ugraştık falan filan ama olmadı....

bir zamanlar yıldızlar gelirdi doymazdık birde sırf keyfi olarak çilek gelirdi. ne günlerden ne günlere geldik

Ze Luis, mitroglu filan gelmez bu saatten sonra. Alamazlar daha doğrusu! Bir aydır ne rahat uyku uyuduk ne gülebildik. Ben böyle beceriksiz, gerizekalı yönetim görmedim. Hiç bir bok yaptıkları yok. Sadece bizi şampiyon yapan oyuncuları satarak tekrar şampiyon olacaklarını düşünüyorlar sanırım!
Oynadigimiz 2 maci kaybetsek transfere gerek yok derlerdi eminim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merak etmeyin onu bunu beğenmeyen arkadaşlar...

Bunlar kimseyi alamayacak.

Onuachuyı alsak 3-5 arası slimaniyi salmaz mı lecistır

Bir daha nöbet falan takip etmem yeminle.
Artık Messi gelse sevinecek halim kalmadı valla

FLAŞ! Galatasaray, Franco Di Santo ile birkaç saat içerisinde anlaşma yapabilir. (SportBild)

Ulan sabah uyanır uyanmaz haber var mı diye foruma giriyoruz, Galatasaray’la yatıp Galatasaray’la kalkıyoruz. Nasıl bi sevgidir bu. Bu sevgiye, bu taraftara yanlış yapıyor yönetim. Bedeli ödenir elbet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt