Furkan Efeli
Sarı Üye
- 26 Haziran 2011
- 968
- 763
- 1.853
Bu onuachu uzun boylu ama kafa vuruşuna denk gelmedim. Sistem gereği yerden mi oynuyor takımı bilmiyorum. Ama çok güçlü olduğu kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: “Galatasaray kime gitse kulübü kapıyı 10 milyondan açıyor.”
Bu onuachu uzun boylu ama kafa vuruşuna denk gelmedim. Sistem gereği yerden mi oynuyor takımı bilmiyorum. Ama çok güçlü olduğu kesin.
Bir kaç porsiyon sucuğa bakar.
Alanya'yı yendik sıra Trabzon'da diyorsun yani?tamam trabzona karsi büyük ihtimal puan veya puanlar kaybina ugrayabiliriz, seyredin sonra cümbüsü, bakalim taraftarmi güclü baskanmi!!!!
Almanya 2. liginden bu oyunculara git bakalım kapı kaç paradan açılıyor? 1 milyon euro'ya koşarak gelirler. Hepsi de gelecekteki yıldız forvet adayları.
Manuel Wintzheimer (Hamburg 2. lig) 20 yaş
Manuel Wintzheimer - Oyuncu profili 18/19
Suleiman Abdullahi (Union Berlin) 22 yaş
Suleiman Abdullahi - Oyuncu profili 18/19
Janni Serra (B. Dortmund II) 20 yaş
Janni Serra - Oyuncu profili 18/19
Var mı video paylaşır mısın?tam aksine ben çok denk geldim.
Medhi Benatia 8 milyon euro bonservisle Katar'a transfer olmuş vay be
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle kimse durmaz o niziplinin arkasında.Sucuk kurtaramaz bu yönetim ortalık karışır.
Bu iş Dursundaki gibi olmaz. M Cengiz in arkasında kimse durmaz.
Dursun arkası vardı bunun yok.
Siz kimsinizNeyse en azından Sinan ve Onyekuru var iyi kötü ileride oynayabilecek...
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arenada oldugu icin diyorum, deplasmanda fazla birsey olacagini sanmiyorum bir ihtimal bolu macinda bugün tepkiler olabilir.Alanya'yı yendik sıra Trabzon'da diyorsun yani?
Bariyer cengiz inan et alan pato forvet yok abdurben iki kere ban yedim küfürden küfür etmem daha sıramızı gençlere bıraktık.
Bariyer cengiz inan et alan pato forvet yok abdur
Edebilirsin artik
Tahminleri alıyım renkdaşlar
A-Hiç transfer yapılmaz
B- 1-2 çöp gelir.
C-Bombalar patlar az kaldı