Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah göstermesin bugün bırakın mağlubiyeti,beraberlik bile alsak yarımız yönetime küfür edip ceza alacak.

Hayır ben bütün yorumcuların da bu ekonomik şartlarda transfer yapmak kolay değil gibi söylemlerine uyuz oluyorum. Ulan bu adamların bildiği bir şey mi var yoksa bizim 15 milyon euro bütçemiz olduğunu bilmiyorlar mı?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maç sonu Terim: “Bize Ocak ayına kadar müsaade edin dedik, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Şimdi bize Mayıs’a kadar müsaade edin, bu işin sorumlularından kurtulalım”

Falan dese ya

Hoca 4 ocakta kanat orta saha 2 forvet diyordu zaten. Belhanda ndiaye fernandodan biri sakatlaninca secuga kaliyoruz. Selcuk oynamasin diye fernandes i istiyodur hoca kimseyi de sattirmaz merak etmeyin

Sucukcular neden istifasini istemiyor yönetimin yarim ekmek sucuk da biz verelim istafisini istesinler yönetimin

Mustafa cengiz bariz fatih hocanın üzerine oynuyor,geçen seneki şampiyonlukta herkes sadece hocayı takdir etti.Sanırım buna içerledi başkan al ben transfer yapmayım da napacakmış o .bne demiyorsa arkadaş çevresine ben hiç bir şey bilmiyorum.Çok egolu bir insan bariz,en büyük ispatı da ffpden ceza almayacağımızı çıktı tvye ve tek başına açıkladı ve herkesin tek başına takdirini aldı.Ön plana çıkmayı seven biri anlaşılan

Marcaonun santraforunu bulamiyor mu scout ekibi vardır ya illahi biraz arastirin

4 milyona tiago silva almışız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

rezil rüsva beceriksiz yönetim adam akilli transferleri yapsaydi suan 6-7 puan farkla liderdik en az. yaz dönemi bitmeden 2 forvet alacaklardi, hala almadilar. üstelik ozan ve rodrigues gitti alternatifsiz bir kadro olustu.

4 milyona portekiz lig sonuncusundan stoper alınır mı yaaaaaaaa, porto braga lisbon benfica alırdı yaaaaaaa, 9 ayda napmış yaaaaaaa

Belhanda 7-8 OUT
Kagawa 2-3 İN

Sinan gümüş burak yılmazın yançarı gibi oynuyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Goztepe maci suan Drogba olsa en az 2 olmustu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt