- 13 Ekim 2014
- 109.930
- 59.208
- 4.708
Aman serdar caicedo malligina girmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar takımı satan oyuncu sakatım deyip.Maç içerisinde hırsla yapılmış bir hareket değil planlı bilinçli SAPLA SAMANI karıştırmayalım.Tepkimiz Serdar Aziz takıma dönsün olur. Diagne ve Emre Mor yanında onun yaptığı söylenen şeyler devede kulak.
Diagne' nin butun kayitlarini izledim. Ne top surusu, ne verdigi paslar da bir beceri, ne ekstra yetenek isteyen golleri var. Yazik. Beceriksizlik sonucu bu futbolcuya bu rakkamlar.
ortalama diyelim. tam formda degil. tabi oyun tarzida performansini etkikeyebilirHiç denk gelmedim.. nasıl oynuyor performansı nasıl
konumuz ndiaye değilki ona verdiğimiz paranında çok olduğunu söyledik zaten zamanında ama 2 katı paradan bahsediyoruz şimdi 14-15 milyon eurodan..abi Ndiaye Osmalı'dan önce hangi kariyeri vardı 7,5'a aldık 17,5'a stoke city'e sattık adam senegal milli takımına zor giriyor
Diagne' nin butun kayitlarini izledim. Ne top surusu, ne verdigi paslar da bir beceri, ne ekstra yetenek isteyen golleri var. Yazik. Beceriksizlik sonucu bu futbolcuya bu rakkamlar.
Yakup Çınar: Tüm bu yaşananlar dünkü Kasımpaşa - Başakşehir maçının sonucuyla ortaya çıkıyor. Teklifi yapan Kasımpaşa! Pazarlıklar dün gece başlıyor. Trezeguet sürprizi de bekliyorum.
1- Diagne'nin hızlı bir şekilde yetiştirilip bu akşamki kupa maçında bir maç daha cezasını çekmesi mümkün mü?
2- Diagne bize transfer olursa sezon sonu gol kralı olması için ilk yarı başka takımda attığı goller sayılıp gol kralı Galatasaraydan mı yazacak istatistikler?
2 sorununda cevabı evet.1- Diagne'nin hızlı bir şekilde yetiştirilip bu akşamki kupa maçında bir maç daha cezasını çekmesi mümkün mü?
2- Diagne bize transfer olursa sezon sonu gol kralı olması için ilk yarı başka takımda attığı goller sayılıp gol kralı Galatasaraydan mı yazacak istatistikler?