Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
31 Ocak gecesi aciklama:
Golcu transferi icin gece gunduz demeden calistik
Gordunuz zaten resimlerine tekliflere varana kadar yayinladik
Abdurrahim kardesimiz nerdeyse beyin kanamasi geciriyordu
Allah’tan sonraki gun 34 saat uyudu da Allah bize inu bagisladi
Ne diyorduk evet efenim tum sartlari zorladik ama oyuncular kulupler son dakkaya kaldik diye fahis fiyat cektiler
Galatasaray’in sokaga atacak parasi yoktur, zaten CL geliri gelene kadar tonla odeme var para yok
Ffp icin bu 14 milyonu kullanmak iyi olurdu ama Galatasaray gerektiginde yine Ozan gibi evlatlarini cikaracak yuksek paralara satacaktir
Ayrica analiz yaptik gol atmamizda sorun yok, en cok gol atanlardan biriyiz
Ama cok gol yemisiz, bu yuzden defansta devrim niteliginde isler yaptik
Bu kadar gol yememize sebep olan 2 as forveti gonderdik, yerine aslan parcasi bir oyuncu aldik
Zaten ilk ciktigi macta gol yemedik gordunuz demek ki dogru yapmisiz
Dunyanin en iyi hocasi bizde forvetsiz de sampiyon yapacak, en kotu 2. Olur CL’ye gideriz
Zaten bjk ts de yaristan kopunca forvet almak salaklik olurdu
Hepinize iyi geceler

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daigne'yi yarım sezon 2 milyon euro'ya kiralayalım sezon sonu 12 milyon euro satın alma opsiyonumuz olsun, gol kralı olup bizi şampiyon yaparsa sezon sonu zorunlu satın alma opsiyonu devreye girer ve 12 daha verip bonservisini alırız toplamda kasımpaşa 14 kazanmış olur böylece, yok şampiyon olamazsak geri kasımpaşaya döner. nasıl teklif arkadaşlar

Çok mantıklı normalde de, bu ölücüler peşin ister parayı, bir de FFP olayından parayı kışın harcamak lazımsa yazın 12 M'luk satış yapmamız gerekir o da sıkıntı :/

Diagneden memnun olmayanlar da mi var

Moderatör tarafında düzenlendi:
EREN DERDIYOK KASIMPAŞA

13 gol 5 assist

DIAGNE KASIMPAŞA

20 gol (6 penaltı)

ya bu adamın hiçbi özelliği olmadığını görmüyormusunuz, tamamen ayının teki boş kaleye atıp duruyor

Hahaha kim düzenlediyse tebrik ediyorum.

Diagne bugün Bolu maçından önce imzalarsa cezası bir maç daha azalmayacak mı Bolu maçında oynayamayarak ?

1.16 ve 2.03 deki gollere bakmanı öneririm.Bu ikisi dışında attığı kafa golleri de kolay goller değil.

Ada
Üstat futbola dönüp siz oynasanız uygun olur mu
Kubilay bugun oynasa Diagne kadar hizli koşar diye dusunuyorum. Bir de uzaktan sutlari tartismasiz daha iyi. Ironi bir yana, bu adama harcanacak paranin ucte biri ile Remy gelsin, full checknup ta saglik problemi yoksa. Diagne uzun soluklu bir cozum degil cunku.

Su fenerli iblisler bi gider misiniz adam 20 gol atmis ilkyarida

Spartak Moskova, Ze Luis için 15 milyon euro istiyor. Sparta Prag, Tetteh için 10 milyon euro istiyor.

Rus ve Çek gavurlara gideceğine paramız Turgay babaya gitsin. Ciner gurup kazansın 12 milyon euro. Türkler kazansın.

Diagneden memnun olmayanlar da mi var

hqdefault.jpg

EREN DERDIYOK KASIMPAŞA

13 gol 5 assist

DIAGNE KASIMPAŞA

20 gol (6 penaltı)

ya bu adamın hiçbi özelliği olmadığını görmüyormusunuz, tamamen ayının teki boş kaleye atıp duruyor
lig artık daha zorlu.
erene bu sezon 13 macta 7 gol attirabilmisiz
Diagne çok daha iyisini yapar
Eren gamsizin teki

mariano (5), maicon (5), belhanda(10) ve feghouli(10) toplam 30 milyon gelir renkdaş sezon sonu fernando'yu bile psg falan istiyordu 7 milyon euro teklif etmişler

hatta marcao falan ozan kabak gibi 10 küsür milyon eurolar edebilir sezon sonu
belirttiğin fiyatlarda satabilirmiyiz ben sanmıyorum onuda geçtim sattığın bu adamların yerine adam alman lazım 12 milyonu diagne için harcadın diyelim kalan parayla stoper,sağ bek,ortasaha,kanat hangisini kaça alcaksın..

ozan gibi 18 yaşında olanı 11e sat git hiçbi özelliği olmayan ayıyı 12ye al

bu nasıl mantık asıl?

Bu Diagne işi hiç içime sinmiyor. 27 yaşına kadar Çin ve adını bile yazamayacağımız kulüplerde forma giymış ve Kasımpaşa'da kariyer rekorunu kırıyor şu anda. Elimizde bundan başka kayde değer bir veri var mı? Benim bildiğim yok.

Bizim için 12 milyon euro Everton, West Ham gibi külüplerin 50-60M vermesi gibi bir şey. Biz bir adama bu paraları veriyorsak adamın sakatlık geçmişi, kendini 2-3 kulüpte açık ara kanıtlaması gibi bir sürü parametreden geçer not alması gerekir.

Diagne seneye ne yapar? Bu sorunun cevabı yok. Rezil de edebilir bizi, vezir de. Yetenek bakımından kocaman bir soru işareti.

Allah aşkına yapmayın etmeyin yav. Diagne ne yapmış şimdiye kadar 12M veriyoruz?
Hani 23-24 yaşında filan olsa dersin ki potansiyeli var. Bu adam nerdeyse 28 yaşında yahu.

Hocam Ndiaye'de geldiğinde aynı yaştaydı , bakar mısınız istatistiklerine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt