Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.650
- 109.788
- 4.878
Veledi ziyalar transfer yapamadi mi hala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tetteh gelmek istememis yaw iste bir suru haber cikti
Fransa 2. liginde Diagne gibi en az 5 santrafor vardır
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diagne calisma izni alamaz o yuzden EPL ye de satamayiz maalesef.
Bu beğenmemek değil renktaş 13 milyon ne demek Allah aşkına yazıktır bu paralara.Diagneyi begenmeyin siz daha onu da alamayip mitroglu gelince nasi soveceksiniz gorecem![]()
35 ben daha büyüğünü görmedim renkdaşMaximum 50 Mi 100 Mi
İmmobile ile kafa kafaya değişelim.Lazio, İtalyan kaynağa göre, Caceres'in yerini doldurmak için Serdar Aziz'i transfer etmek istiyormuş. Via Radiosei
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Katılıyorum hatta fazla bile demişsin. Avrupa takımları 3-5 milyon arası takılır, forvete sıkışan bir avanak belki 6 verir. Araplar 8-10 bandında takılabilir belki ama onlar da bu anormal paraları ligleri değer kazansın, seyirci çeksinler diye veriyorlar. Yani aradıkları şey tek başına iyi bir oyuncu değil az da olsa bir marka değeri, Diagne de bir marka değil. CL ile parlattığımız Garry bile anormal bir sayıya 9 milyon €'ya gitti ki onun da bir marka değeri yoktu. Üst limit budur. Diagne Garry'den sadece 1 yaş küçük.Ne 13 ü lan billur mu geçiyorsunuz kalkın masadan. Kasımpaşa Diagne'yi biz hariç kimseye 10 milyon ve üstü rakama satamaz.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali NaciNe demistiAltayli silmis twiti evet.
Tepki geldi belki niye boyle bir yorum yaptin ne guzel kekliyoruz tarafyari diye.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ü
Bu beğenmemek değil renktaş 13 milyon ne demek Allah aşkına yazıktır bu paralara.
İmkansızNe demisti
ULAN DALGA MI GECIYOSUNUZ BIZLEN LAN AGZINA CAKTIGIMIN