Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Bazı maçlarda burada olsaydım puan tablosu başka türlü olurdu. İnşallah bir daha böyle şeyler olmaz." - Fatih Terim

Erman Toroğlu: "Bugün Galatasaray'a şans da yardım etti. Geçen haftaki Fırat Aydınus olayından sonra ligi ne hale getirdi bu adam. Hala Fırat'a görev verirlerse bazı şeylere şüpheyle bakacağım. VAR'da ki adamın yapacağı bir iş değil Fırat'ın yaptığı."

Erman Toroğlu: "Geçen hafta Başakşehir yenilseydi ne olacaktı? Ligin üst sıraları karışacaktı. Fırat Aydınus sen benim midemi bulandırıyorsun. Bir yerden emir mi alıyorsun? Bir yere cazip mi göstereceksin kendini? Benim kafam karışıyor."

Erman Toroğlu: Benim Fırat Aydınus tan midem bulanıyor.

Başakşehiri ittiriyo resmen. Geçen hafta Trabzonspor başakşehiri yense, Galatasaray la Başakşehir kafa kafaya olacaktı.

Başlatmayın mantığınıza adam resmen üzülmüş kazandığımıza küfür ettirmeyin kendinize neyse kimin ne olduğu belli

Demiştim demeyi sevmem ama 31 ocaktan önce trabsfer olmaz demiştim. Son gün bir kiralık gelecek, sonra başksn çıkıp taraftardan özür diliyorum, inan ettik ama olmadı.... vırı vırı dırı dırı diyecek.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dx24qyPX4AEYOkN.jpg

Yapma Fatih hocam 5 günü daha zehir edecekler....

Bu ********************* ********************* konuşanlara neden müsaade ediliyor ya bizleri kızdırıp ban yedirmek için mi? Nedir amacınız.. Şu bok gibi zeminde ligin en zor deplasmanlarından birinden 3 puanla ayrılmışız dönen muhabbete bak..

Bu ne kardeşim herkese saygı duymayın bu gözler alenen f5liyim diyen deniz diye bir dallamayı gördü forumda mevlana mıyız biz ne olursan ol gel mi diyeceğiz?

Hoca açıklamadan sonra Apo'yu arayıp bu son şansındı ne yap ne et halledin şu transferi yoksa taraftarın önüne atacağım sizi demişdir ...

Albayrak konuşurmu acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt