Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli ile kıyaslaman büyük saçmalık olmuş. Daha bu yaşta futbolculuk kariyerinde herhangi bir başarısı olmayan(Transfer başarısı değil) futbolcunun durmadan kadro dışı bırakılması normal değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
futbolcu kıyası yapmıyorum kardeşim profesyonellikten bahsediyosun balotelli o bahsettiğin kritere uyuyor mu yani sen onu söyle,daha çocuk 21 yaşında ne başarısı olsun sorunlar yaşıyor orası kesin balotellide nasıl yeteneğine bakılıp sorunları göz ardı edildi aynı şey emre mor içinde yapılabilir opsiyonlu kiralık denenir ne kaybedersin yani??
mesela adı geçen diagne büyük profesyonel mi yada büyük yetenek mi hangisi??

başkan daha dün listeyi 4,5 e indirdik,hepsi olumlu,hiçbirinde sorun yok demedi mi. nasıl bir yalan makinası çıktı bu başkan,
Adamlarda bütün sistem yalan üzerine kurulu.
Ben daha bunların söylediği bir şeyin doğru çıktığını görmedim.
Ama dış görünüşlerine bakarsan Müslüman adamlar.
Apo ve Cengiz’in her üç kelimesinden biri Allah’ıma şükür olsun ve İnşaallah.

Bu bipspor nasıl böyle her detaya ulaşıyor telefonlarımı dinliyorlar hocanin bundan haberi yokmu hiç dillendirmedi

Forvetsizlikten 150mg a cikaracagim :D
@Melih Peker
20190129_184456.webp

Bunlar bilerek komik bonservis teklif ediyorlar sanırım takimlara. Sonra uğrastik olmadi demek için. Sirf ilgilendim demek icin. Kpasa diagneyi 10un altina kimseye bırakmaz. Elde patlama ihtimali de olsa yarım sezon da 20 gol attı. Primier lig veya araplara satar.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolgay + 1,5 milyon = Serdar
Üstüne 5-6 milyon ekle = Onuachu
2-2,5 milyona Mohanad Aliyi al ve transfer dönemini 10 milyon karla kapariz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt