Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bune heis yaw resmen yunan shevchenko
Vs videoları daha iyi bilgi sahibi yapıyor bence,yoksa 1 sezonun en iyi hareketlerini 5 dakikalık videoda izlemek fazla birşey ifade etmiyor,erene 5 dakikalık video yap süper forvet sanarsın.

Hoca göztepe macindan sonra bombayi yönetimin kucagina koymustu, bugünkü aciklamayla yönetimi kucagina oturttu
Insallah yaniliyorumdur Ama bence soguk savas devam ediyor

Ergin Ataman: "Biz Galatasaray'da gol atacak, ileriye çıkacak, ofansif futbol oynayacak yıldızlar görmek istiyoruz"

Diagne - Mitro - Luyindama mükemmel olur , Mitroyu pek beğenmem ama yedek golcü olarak iş görür Mikdat falan olacağına Mitro olsun

Tek transfer yapılacak dense ben Luyindama derdim..

Stoperlerimiz taşın da üstü titanium gibi olur..

Ha forvet Mitroğlu mu miroğlu mu neyse yarım sezon katlanacaz..

Vs videoları daha iyi bilgi sahibi yapıyor bence,yoksa 1 sezonun en iyi hareketlerini 5 dakikalık videoda izlemek fazla birşey ifade etmiyor,erene 5 dakikalık video yap süper forvet sanarsın.

haklisin heis hele kacirdigi 4 golu marifetmis gibi sunanlar bu resitali izlemeli herif resmen sheva

luyindama bu atmosferde, taraftarla çok iyi işler yapar. yanında da bizim boss marcao var tamamdır.

Mitroglu gelirse boyle suprizin ben taaaaa bilmemnesini bilmemne yapiyim

FRANCO DI SANTOOO.. FRANCO DI SANTOOOO

Bizim transfer politikamizi hala anlamamis cogu arkadas.alacagimiz 2 forvetten en az 1 i muhakkak genc ve gelecek vaad eden oyuncu olur.2 dinazor almazlr.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt