Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.920
- 39.761
- 3.993
Cengizi bırakın ama apo gevsegide hocanın gözünden düşmüş işte buna sevindim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bıkmadınız mı hala ezbere konuşmaktan?kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .
Valla hiç farketmez, yarın da gidebilirler şampiyonluk yolunda zerre sıkıntı çıkmaz. Adamların varlığıyla yokluğu bir zaten, ne transfer yapabiliyorlar ne tff üstünde baskı kurabiliyorlar ne de medyaya laf geçirebiliyorlar. Takımın başında FT olmasa şimdiye çoktan darmaduman olmuştuk, hocanın özgül ağırlığıyla götürüyoruz tamamen.Şubat ayında gitseler daha iyi olur.
Boş konuşmak meslek olmuş,bana bir tane güçlü yönetim göster geldiği günden beri bir santrafor bir ya bir tane santrafor alamamış olsun.kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .
Faruk süren ile hiç kavga ettiğini duymadık nedense... Güçlü değildi herhalde okadarYav bıkmadınız mı hala ezbere konuşmaktan?
Ulan ermani izliyim diye actim iki saattir konusuyorBu ali sen amma konustu ya tamam yeter git uyu
Verstuurd vanaf mijn ONEPLUS A6003 met Tapatalk
Valla hiç farketmez, yarın da gidebilirler şampiyonluk yolunda zerre sıkıntı çıkmaz. Adamların varlığıyla yokluğu bir zaten, ne transfer yapabiliyorlar ne tff üstünde baskı kurabiliyorlar ne de medyaya laf geçirebiliyorlar. Takımın başında FT olmasa şimdiye çoktan darmaduman olmuştuk, hocanın özgül ağırlığıyla götürüyoruz tamamen.
Aynen kankaUlan ermani izliyim diye actim iki saattir konusuyor![]()
Faruk Süren güçsüz bir başkan mıydı hocam?
Yaşları yetmez ki.Faruk süren ile hiç kavga ettiğini duymadık nedense... Güçlü değildi herhalde okadar![]()

maalesef boyle bir alıskanlıgı var.kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .
Cengizi bırakın ama apo gevsegide hocanın gözünden düşmüş işte buna sevindim