Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengizi bırakın ama apo gevsegide hocanın gözünden düşmüş işte buna sevindim

Şubat ayında gitseler daha iyi olur.
Valla hiç farketmez, yarın da gidebilirler şampiyonluk yolunda zerre sıkıntı çıkmaz. Adamların varlığıyla yokluğu bir zaten, ne transfer yapabiliyorlar ne tff üstünde baskı kurabiliyorlar ne de medyaya laf geçirebiliyorlar. Takımın başında FT olmasa şimdiye çoktan darmaduman olmuştuk, hocanın özgül ağırlığıyla götürüyoruz tamamen.

kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .
Boş konuşmak meslek olmuş,bana bir tane güçlü yönetim göster geldiği günden beri bir santrafor bir ya bir tane santrafor alamamış olsun.

Valla abdurrahim bey birdaha birakin yonetimi floryanin onunden gecmesin kendini benim gozumde bitirdi devam etsin yukardakileri yalamaya daha agir seyler yazacaktim da neyse bu soylediklerim mustafa cengiz icinde gecerli kangren gibi bunlar ya parmagi kesecez ya kolumuz gidicek

Hoca sadece transferden dolayı çakmıyor yalnız. Serdar Aziz, Ozan kabak olaylarına da gönderme yaptı. Haberlerin sızdırılmasından da şikayet etti. 31'ine kadar transferler olmazsa, taraftara darbe yapın dedi. Transferler olsa bile benim anladığım hoca asla bu beceriksiz ve arkadan dolaplar çeviren yönetimle çalışmak istemiyor.

Fatih hoca Faruk Süren ve o güçlü yönetimle uzun yıllar anlaşmış birisi sizce güçlü bir başkanla anlaşamaz mı? Ünal Aysal egosuna yenik düşüp önce yönetimindeki güçlü isimleri yolladı sonra hocayı yolladı fatih hocamın o olaylarda tek hatası kamuoyu baskısına yenilip milli takımı da çalıştırmayı kabul etmesi.

Valla hiç farketmez, yarın da gidebilirler şampiyonluk yolunda zerre sıkıntı çıkmaz. Adamların varlığıyla yokluğu bir zaten, ne transfer yapabiliyorlar ne tff üstünde baskı kurabiliyorlar ne de medyaya laf geçirebiliyorlar. Takımın başında FT olmasa şimdiye çoktan darmaduman olmuştuk, hocanın özgül ağırlığıyla götürüyoruz tamamen.

Turşu Dursun'un karşısında herhangi biri kazanırdı zaten. Daha öncede söyledim Ünal Aysal'dan sonra kulübün başkan profili inanılmaz düştü diye.

Faruk Süren güçsüz bir başkan mıydı hocam?

faruk süren de altdan alan bir baskandi gücsüz demekle para ya da baska birsey demek istemedim fatih hocanin anlasabilecegi baskan egosu düsük ve altdan alan birisi olmasi lazim idare edebilmesi lazim fatih hocayi,faruk sürende bunu yapabiliyordu

kardesim hocada kuvvetli bir yönetim ve baskan gelsin onunlada anlasamiyor kafa tutuyor fatih hocanin anlasabilecegi baskan ancak fatih hoca dan gücsüz biri olamali .
maalesef boyle bir alıskanlıgı var.
low profile adamlarla anlasabiliyor sadece. yardımcısı da hasan sas mesela.

Cengizi bırakın ama apo gevsegide hocanın gözünden düşmüş işte buna sevindim

Biz şunu unutuyoruz.. Fatih Hoca her zaman ben bi Galatasaray taraftarıyım der...

Abdürrahim in şapşalı ve cengiz sinsisi görecekler ebelerini ..

Akılları sıra hocayı zor durumda bırakıp taraftarın önüne atmayı planladılar..

Taraftar çiğ çiğ yemeli bu yönetici müsvettelerini

Galatasaray'da Göztepe karşısında en çok ikili mücadele kazanan oyuncular:

Marcao - 11/19
N'Diaye - 11/14
Fernando - 8/13
Linnes - 7/11
Feghouli - 7/16

Bu dakikadan sonra Terim' e full destek verilmeli..

Sene sonu da bu yönetimden kurtulmalıyız..

İş yine bize düştü Dursun olayı gibi..

Basın toplantısında son soru için söz isteyen Savaş Çorlu’ya Fatih Terim bizzat kendi söz hakkı verdi.

— Savaş Çorlu’nun akreditasyonu Galatasaray yönetimi tarafından iptal edilmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt