Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne 13e gelecegine mitroglu ve di santo gelsin. Diagne 10 yeter abartmayalim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus niye satılıyor ya 2 sene beklesek değerini arttırır satarız ne bu acele?

Yedek golcü için bonservis vermeye gerek yok, kirala mitroglunu işde uğraşma. Taş gibi adam. Türk geni de taşıyor ne güzel. Arenayı gördümü coşar duygusal adam belli

Sneijder gibi bir adamimiz olsa Mitroglu nu gol kralı yapar ama belhanda aptaliyla ne yapacaz. Bir tek Mariano nun ortalarına güveniyorum.
Mitroglu beleş kiralanıyorsa maaşın yarısı ile filan onu alalim diagne ye 14 vereceğimize

Gencler neden kadroda yok diye hocaya sey ettik ama baktim simdi cogu milli takim icin kampta.
(Ali,suleyman..)

abi 13 milyonu gömmek için bula bula diagne ayısınımı bulduk bu nasıl rezalettir ki?

Mitroglou Benfica'ya giderse maaşının bir kısmını Marsilya karşılayacaktı. Aynı durum Galatasaray için de geçerlidir muhtemelen. Onlara maliyeti 3.6 çünkü.

Modlar Ozgur arkadaşın kaynagini ozelden de olsa öğrenebilir mi? Bos yere mikserliğin alemi yok

Ali Naci yalanlıyorsa saçma Arjantinli gelmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu diagne yerine fransa 2 den onca siyahi genç santrafor vardı ucuza alabileceğimiz umarım fazla para vermemişizdir yazık olur

Gercekten bu diagne nin pesindemiymisiz ?

Yaziklar olsun. Bu lavuklarin yurt disindan kalibresi yuksek oyuncu transfer edebilme yetileri yok. Abdurr. anca Turkiye icindeki adamlarla konusup anlasiyo, taklalar atiyor, opucuklere boguyor daha da olmazsa beni hastaneye goturun kalbim carpiyor deyip kaziklanarak futbolcu aliyor!!

Bu transfer donemi ilk defa icimde bir ses her an Kap gelebilir diyor. Hayirlisi. Gerci pek zaman da kalmadi ama bir ik isaate kalmaz kap dusecek insallahhh!

ilk defa böyle yüklü bonservis bedeli vereceğiz bruma sonrası ve bu diagne olacak he?

valla ben böyle saçmalık görmedim

ULAN OZAN 11e GITTI

almayın diagne getirin mitroğluyu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt