Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şu forvet transferi konusunda resmen kulübe zarar vermeye başladı taraftar

Tamam hepimiz forvet bekliyoruz ama yangın tayfanın ortalığı karıştırması işleri bok ediyor bence

Yönetim zaten iş bilmezlerden oluşuyor bir de üzerilerine taraftar böyle baskı kurunca Alan denen herife bile 4.5 milyon euro bayılacağız

Yazıktır günahtır o para yaa
Eren 2.1 alıyor. Yapacak bir şey yok. Vizyon lig takımı değiliz. Kimse kaşına gözüne gelmiyor bu ülkeye.

rüyamda ünal aysal divanda hain var diyodu.tartısıyodu herkesle .sonra kurt lafı ettiydi.demekki bu yönetimin pisliği ayan oldu bana

Remy 32 yaşında sanırım onun yerine 272662 kez bony gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok net penaltıymış be. Maçta o kadar net göremedim ama yakından gösterdiler. Abv.

Kap gelene kadar sıfır heyecan ile takip etmeye öğrenemedik gitti şu transfer dönemini.

Eren 2.1 alıyor. Yapacak bir şey yok. Vizyon lig takımı değiliz. Kimse kaşına gözüne gelmiyor bu ülkeye.

Peki Can biz hiç mi akıllanmayacağız

Hep böyle devam mı edecek bu düzen böyle

İşte scout transferi yapabiliyoruz Marcao gözümüzün önünde yapalım 2 tane scout transferi yine

Ayrıca bu paralar artık dehşet paralar kaldırma ihtimalimiz yok

İnanılmaz derecede bilgi kirliliği var..
Fakirin ekmeği umuduymuş biz de sazan gibi her habere inanıyoruz..

31 ocak bu gidişle gelmez..

lan acunda bir cocuk var karin boslugunda kotu huylu tumor varmis perisan etti beni ya.

Fatih Terimin listesinde yok ama alınacak ha serin hikayeymis

Erman Toroglu: Bu iste organizasyon var (maiconun olmayan penaltisi ve linnes e verilmeyen penalti ve var a cagirilmamasi)

Verstuurd vanaf mijn TA-1012 met Tapatalk

Çinden adam alacaksak vereceğiz yüksek yıllık ücreti kaçarı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt