Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beceriksizlikleri bir tarafa, kulübün mustafa cengiz den cok acil kurtulmasi lazim, hocaya mobbing uygulaniyor, ozani anlatti hoca, belhandanin gitmek istedigi yönünde yalanlari servis ettiler, oldu bittiye getirip satacaklardi
aynen öyle abi, imparator ve allahın aslanı belhanda -çöl kaplanı da dendiği görülmüştür- dik durunca planları boşa çıktı!

Yonetimin tuzak kurdugu yok

Yonetimde hain de yok

Arkadaslar belki inanmazsiniz lakin ftye bunlari soyleseniz o bile suratiniza tukurur

Yazik yahu yazik

Bu gece duyum açısından çok zayıf fakat burada fatih hoca etrafındaki birliği görmek cidden daha güzel. Transferler elbet yapılır ama fatih hoca gibisi her zaman gelmez ne olursa olsun yönetimden ve uyguladıkları mobbingden korumalıyız hocamı.

BvB scoutlari isik kaan arslani izlemeye gelmisler vay be
ısık kaan bugun de iyi oynadı diyolar.ali yavuz u21e gönderince u19 düşmüş formdan.ben olsam fırat güllü ya da halil kayayı forvete koyardım.ama 10 kişi kalmısız ve hakemler dogramıs bizi.

Nagatomo da iyi baslamadi sezona+fiziki dezavantaji var bence ama hoca buyuk ihtimalle formayi ona verir
Serdar birçok pozisyonda madara etti linnesi açıkçası dün.

Nagatomo hücumdaki katkısı linnesin gerisinde bence ama q7 yi full bitirmiş birisi savunma anlamında.

Linnesi sağ bek olarak görmeyi tercih ederim ama Mariano böyle oynamaya devam ettiği müddetçe ancak yedek olur

kupada 3-5-2 gibi saçma bi oyun oynamazsak gökayı kazanırız.ki zaten kazanacagız.gökayın oyunu kurmasına ve yerinde müdahalelerine ihtiyacımız var.

ama ben ogün ve ısık kaanı bir an önce kazanalım istiyorum.ısık kaan sürprizi yapar hoca yakında

Nagatomo hücumdaki katkısı linnesin gerisinde bence ama q7 yi full bitirmiş birisi savunma anlamında.

Linnesi sağ bek olarak görmeyi tercih ederim ama Mariano böyle oynamaya devam ettiği müddetçe ancak yedek olur

Linnes için sorun yok. Adam görev adamı trib atan değil, biz biliyoruz adamda kendini.

Yalnız bizim şu kadro yapısına Manuel Fernandes cuk oturur.

ozana da kızdıgımız için özür dilerim.yavsak yönetim göndermiş cocugu

Ömer Bayram oynasaydı en az 2 gol yemiştik o kanattan bence. Serdar Gürler o kadar da kötü bir futbolcu değil.
Linnes ilerde daha iyi ve bence sağ tarafta Mariano’nun önünde oynadığında en büyük katkıyı verir.

Solun gerçek lideri Nagatomo'dur tartışılacak bir konu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt