Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübü Diagne'ye sen neyin peşindesin demiyor mu ya ? Gerçekten amaç nedir yani ? Takipçi makipçi meselesi bana mantıklı gelmiyordu ama doğru herhalde. İşi makaraya aldı artık.

Bizim kulüp çıkıp yalanlasın bari.

Ulan size bela okumaktan bi hal oldum ne allahın belası yöneticilermişsiniz bu kadar rezil olunmaz ya rezil beceriksiz herifler

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo vizyonculara kapakları takacak az kaldı

ilgilendiğimiz söyleniyor.

1548503288859.webp

31 Ocak'a kadar transfer gelmezse bu başlık Prison Break dizisine dönecek gibi duruyor.

Aman diyim Diagne'ye fazla ilgi göstermemek lazım. Paşa fiyat yükseltir.

transfer var mi? yok mu? simdi anlamdim

Diagne kafa yapısı olarak Emenike ile aynı gibi geliyor. Değişik bir tip

Kulübü Diagne'ye sen neyin peşindesin demiyor mu ya ? Gerçekten amaç nedir yani ? Takipçi makipçi meselesi bana mantıklı gelmiyordu ama doğru herhalde. İşi makaraya aldı artık.

Bizim kulüp çıkıp yalanlasın bari.
O yavşağın taraftarla maytap geçtiği o kadar barizdi ki daha ilk dakikada teşhisi koydum.
Buradaki bazi iyi niyetli saf ve temiz arkadaşlar hemen olayın üzerine atladılar.
Ama asıl suç taraftarı böyle ibnelere makara mevzusu yaptıran Apo ve Cengiz’de.

Ne kadar da kolu kanadı kırılsa kaliteli bir kadromuz var.

Ah ulan be, iki tane sağlam takviyeyle şampiyon olma ihtimalimiz çok yükselirdi. O gazla akbiciler karşımızda duramazdı.Kendi elimizle hediye etmiş olacağız şampiyon olamazsak, kimseye laf etmeyelim.

Bugünden sonra zaten kimse transfer yapılmasını istemeyecek

Bu diagne ne yapıyor Allah aşkına . İlgimiz yoksa yalanlama yapın arkadaş , dalga konusu olduk

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt