Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akbilspor evinde rahat kazanır bir de karıköy deplasmanı var min 9 puan var yani

k. bakma da bu sene ilk defa kariköy deplasmani olmayacak.. adamlar öyle böyle kötü degil.. bildigin top oynayamiyorlar.. bizde oynamazsak yine berabere biter.. oda oynamazsak diyorum bak
akbilsporun daha 2-3 hafta puan kayibi yasayacagi maclar gelecek.. biz sirf kendimize bakarsak.. transferler yapilirsa.. fikstür de gayet uygun bize göre.. bence 22 ho deriz

Allah kerim . Fatih terim !!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hahaha fatih terim düşmanlarına, göztepeye,tff ye öyle bir koyduk ki hahaha fark 9 muş evet evet bak fark 9 :dans::dans::dans:

marcaoyu canlı izlediğimde çok beğenmiştim fakat gerek rakibin ankgücü olması gerek ev sahibi olmamız sebebiyle bu haftayı bekliyordum yanılmamışız şuan için güven veriyor iki haftadır iyi toparlıyor :tbr:

Marcao'yu kim bulduysa helal olsun gerçekten müthiş transfer kuruşu kuruşuna değer bir oyuncu hem motivasyon hem oyun olarak. İki tane de böyle forvet bulsanız rahat etsek ne güzel olur ama

akbilspor evinde rahat kazanır bir de karıköy deplasmanı var min 9 puan var yani

akbil sezonun 2.yarıları yaş ortalaması 35 olduğu için ve loser mentalitesine sahip bir takım olduğu için stress altında kırılıyor ve sıçıp batırıyor

şişirmeyin şunları abi Allah aşkına, 1 forvet alsak kalbur üstü, arenada tokatlarız yine muhtemelen, 9 puan farkı biz atarız bunlara

oglum 14 milyonumuz var HARCAYIN!!!
aksi taktirde cöpe gidecek kaybolacak seneye sayilmayacak!!!!

sirf toplantida bir surpriz olur belki diye kapamadim tv'yi. sasirtin bizi hadi beya :(

marcaoyu canlı izlediğimde çok beğenmiştim fakat gerek rakibin ankgücü olması gerek ev sahibi olmamız sebebiyle bu haftayı bekliyordum yanılmamışız şuan için güven veriyor iki haftadır iyi toparlıyor :tbr:

birde buna ramen Maiconun b*kunu da temizlemekle mesguldu.. yani bunu da göz önüne koyarsak.. kusursuz bir performans !

bence bu galibiyet ile en azindan 2.ligi garantiledik

Maç kazanmışız adam fark 9 diyor ve bu adam hala forumda bu adamın incelenmesini talep ediyorum.

k. bakma da bu sene ilk defa kariköy deplasmani olmayacak.. adamlar öyle böyle kötü degil.. bildigin top oynayamiyorlar.. bizde oynamazsak yine berabere biter.. oda oynamazsak diyorum bak
akbilsporun daha 2-3 hafta puan kayibi yasayacagi maclar gelecek.. biz sirf kendimize bakarsak.. transferler yapilirsa.. fikstür de gayet uygun bize göre.. bence 22 ho deriz
üstat şikebahçe u15 le de çıksa yener bizi en kötü berabere kalır karıköy laneti diye bir gerçek var polyana kasmaya gerek yok

Toroglu forvete gerek yok gibisine bir seyler diyor, simdiden sacma sapan yorumlara baslandı iyice salacak yonetim

Anladığım kadarıyla ağır bir fatih terim düşmanlığı var profilini inceledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt