Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.483
- 4.854
- 1.618
kim oMaç kazanmışız adam fark 9 diyor ve bu adam hala forumda bu adamın incelenmesini talep ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim oMaç kazanmışız adam fark 9 diyor ve bu adam hala forumda bu adamın incelenmesini talep ediyorum.
Raporlayın bu arkadaşı.Aç kadıköy’de kupa kaldırdığımız maçı izle.üstat şikebahçe u15 le de çıksa yener bizi en kötü berabere kalır karıköy laneti diye bir gerçek var polyana kasmaya gerek yok
Başak da bize geliyor.yapsana o muhteşem hesabını bidahaakbilspor evinde rahat kazanır bir de karıköy deplasmanı var min 9 puan var yani
Sn tarak küfür ve hakaret olmadığı sürece her üye düşüncelerini paylaşabilir forum o amaçla var kudurmak yerine saygı duymayı öğrenMaç kazanmışız adam fark 9 diyor ve bu adam hala forumda bu adamın incelenmesini talep ediyorum.
başağı yenince 10 puan mı vereceklerBaşak da bize geliyor.yapsana o muhteşem hesabını bidaha
üstat şikebahçe u15 le de çıksa yener bizi en kötü berabere kalır karıköy laneti diye bir gerçek var polyana kasmaya gerek yok
romantik ergenler dolu forumda fazla şey yapmamak lazımlan adam totem yapıyo niye ağzınızdan salya akıtarak saldırıyonuz
Görüş belirtme kılıfı altında bilinçli provokasyon yapıyorsun.amacın ne,kazanmamızdan rahatsiz mı oldun.bırak da millet galibiyetin tadını çıkarsınSn tarak küfür ve hakaret olmadığı sürece her üye düşüncelerini paylaşabilir forum o amaçla var kudurmak yerine saygı duymayı öğren
değişik bunlar yawromantik ergenler dolu forumda fazla şey yapmamak lazım![]()
raporla geç neden artistlik yapıyorsunRaporlayın bu arkadaşı.Aç kadıköy’de kupa kaldırdığımız maçı izle.