Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim: "Galatasaray bunu alışkanlık haline getirmeli. Alt yapıyı daha da geliştirerek, modernize ederek ileri taşımalıdır. Ozan buna layık bir çocuk, gelişecektir. Allah yolunu açık etsin."

Terim: "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim, ihtiyacım olduğunu söyledim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim."
oha

FLAŞ! Fatih Terim: "Ozan Kabak'ın gitmesini istemedim ama sayın başkan ve yönetici arkadaşlar idari olarak verme kararı verdi. İki tane vardı yapılacak, ya izin vermek ya da başka bir şey. O başka bir şey için Galatasaray taraftarına söz verdiğim için yapmadım."

istifa ederdim mi demek istiyor.. eger bunu demek istiyorsa ..
yönetimle arasi acayip bozuk.. bu fazla gitmez.. yönetim istifa eder bu sefer.. aysaldaki olaya benzemez.. bu yönetime karsi Terim daha agir basiyor ;)

istifa ederdim mi demek istiyor.. eger bunu demek istiyorsa ..
yönetimle arasi acayip bozuk.. bu fazla gitmez.. yönetim istifa eder bu sefer.. aysaldaki olaya benzemez.. bu yönetime karsi Terim daha agir basiyor ;)

istifa edecekmis zaten ama etmemis.

Ozanin satmalarina gözümü yumdum, ama Serdari affederlerse istifa ederimmi demeye getiriyor, yada benmi yanlis anladim?

Terim: "Ben Ozan'ın gitmesini istemedim, ihtiyacım olduğunu söyledim ama sayın başkan ve yöneticiler idari karar olarak vermeyi düşündüler. İdari karara saygı duyacaktım ya da başka bir şey yapacaktım. O başka bir şeyi yapmayacağıma dair Galatasaraylılara söz verdim."
Hoca bir kez daha istifa etse biz bunu kaldıramazdık hocam kendinden önce bizi düşünüyor bu yaşta :(

Adam istifayı cebine koymuş ama Galatasaray sevgisi fren yaptırmış ....

Evren Turhan: “Ne yapsalar olmuyor. Bu nasıl bir rakım ya, Maşallah. Santraforsuz 37 gol. Takım fizik olarak iyi durumda, bu zor şartlar da mücadele çok iyi. Yönetimden ses yok halen. KAP mı geldi ben mi görmedim. Haydi getirin artık, getirin!”

Hoca iyi şeyler mi dedi kötü mü bir bok anlamadım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim: Transfer yapmak için zaman ayırmak lazım.

siyasilerle gorussun baskan bozuntusu

Hoca baya baya bir degismis.. hani bu ilerlemis yasta biraz sacma gelecek yazdiklarim ama daha da olgunlasmis gibi.. konstuklari ile cok fark ediliyor ;)

Renkdaş sakin ol yoksay geç ben artık alıştım eskiden böyle tipler bi dakika bile provoke edemezdi ortamı şimdi düzen farklı.kendini üzdüğüne déğmez boşver

Renktaş ben 7 yıldır buradayım nerdeyse hiçbir dönem böyle saçmalık görmedim hani amaç ne onu da bilmiyorum..? Mod arkadaşları az çok tanımasam art niyet arayacağım onlardan yana da sıkıntı yok.. Bu tipler nasıl ne amaçla böyle mantar gibi yayıldı kökünden çözmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt