Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam valla sabrina hayranim seninle yurumekten gurur duyuyoruz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yönetim hocanin istifa etmesini istiyor bu net, ozani satar satmaz hocanin istedigi iki forvet getirseler tamam mecbur kalip sattilar derdim Ama tam tersi daha bir forvetin gelecegi bile kesin degil, basaksehir projesini engelleyebilecek kisi terim ve onu ve futbolcularini destekleyen taraftar olur

bu yönetim forvetleri eşek gibi alacak,mayısta da defolup gidecek.bu kadar basit.dursundan da degersizler şu an gözümde

Bir hoca dusunun..

7 şampiyonluğu var, 8.'si icin hırs yapmasına gerek yok.

10 mac haksiz ceza almış, ülke futboluna kusmemesi icin sebep yok.

7 ay gecmis, bir forveti yok.

Ve bu hoca, devre arası takimi butunlestirip yine hedefe kitliyor güdümlü fuze gibi.

Fatih Terim

;D algiyi sen yapmissin heis izledim herif onu demedi
fotoyu alip internette cinayete tesebbus diyebilirler ama videoyu izleyince farkli oldugu anlasilior fln dedi
Ama ahborp güntekin en sonunda dedi ki hareketin şiddetine göre sarı da çıkabilirdi kırmızı da Feguli’ye diyor.
Ayrıca kimsenin internette bir şey paylaştığı yok milleti ateşliyor resmen. Güntekin adam değildir :)

Swansea are understood to be open to offers for big earners including Wilfried Bony and Luciano Narsingh, the former of which earns in the region of £100,000-a-week in wages, a figure that is proving to be unsustainable following the club's relegation from the Premier League.

noluo be

Ama ahborp güntekin en sonunda dedi ki hareketin şiddetine göre sarı da çıkabilirdi kırmızı da Feguli’ye diyor.
Ayrıca kimsenin internette bir şey paylaştığı yok milleti ateşliyor resmen. Güntekin adam değildir :)

qwatin onde gideni ztn heis

tvde ne kadar tescilli gs düşman varsa hepsi yine hoca ile yönetim arasına nifak sokmakla meşgul

hocayı resmen sabote ediyo eşekoglu eşekler.ulan ozanı satacaksan da en kötü sene sonu 25 milyon avrolara satardın ve marcaoyla beraber savunmada manyak bi ikili olurlardı.yavsak herifler...

ozanı sattın forvetler nerede?

ozanı satarak hem hocaya hem takıma ihanet ettiniz.şampiyonlugumuzu sattınız karaktersiz herifler

Swansea are understood to be open to offers for big earners including Wilfried Bony and Luciano Narsingh, the former of which earns in the region of £100,000-a-week in wages, a figure that is proving to be unsustainable following the club's relegation from the Premier League.

noluo be

Narsingh iyi dopçu yav.

1f525.png
SON DAKİKA: Swansea City teknik direktörü Graham Potter, Wilfried Bony'yi Galatasaray ya da Al-Sadd'a transferinin netleşmesi için kadroya almadığını açıkladı.

bahattin demirbilek ulkesine geri donup vizyonunu bize akitmali

ozanı satarak şampiyonluk şansımızı iyice azalttılar,bilmem ne cocukları.sabotajcı pislikler

“Galatasaray yönetimi Marcao’ya gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı” haberini duysam şaşırmam. Yönetim değil mezarcı. Hocanın kuyusu nasıl kazılır konusunda tez yazarlar.

*alınti

Cidden oyle

Aspor birazdan son dk bilgisi verecekmis.

Serkan korkmaz kırmızı verecekmis az sonra transferle ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt