Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 ay içerisinde Nagatomo ve Emre ikilisinin takıma katılacağını düşünüyorum, bu sürede de Alan gelir ve sürekli oynamaya başlarsa

45015.jpg

Fena değil bence. Ama Maicon 'u yazmaya elim varmadı buraya yazıyorum bu dengesiz herif bir maçta yakacak bizi, inşallah Alan sonrası 1 tane stoper takviyesi de düşünülür veya Serdar affedilir bir şekilde yoksa Maicon ile işimiz zor

Evren Göz: "Austin, Pato, Tetteh, Ighalo ihtimallerinin gerçekleşmesi çok az. Şuan Alan ve Bony isimleri çok büyük ihtimal gerçekleşecek. Ama resmiyet kazanmadan bir şey söylemek doğru olmaz." (Haber Global)

Evren Göz: "Austin, Pato, Tetteh, Ighalo ihtimallerinin gerçekleşmesi çok az. Şuan Alan ve Bony isimleri çok büyük ihtimal gerçekleşecek. Ama resmiyet kazanmadan bir şey söylemek doğru olmaz." (Haber Global)
Alan bony ile verkaça girer bony çok güzel duvar olur Alanda sağ ayak içiyle köşeye bırakır

bu gecmıs tarıhlı bılet muhabbetı modestadada gecmıstı sankı. anlasılır bı acıklama yapılmıstı daha sonra burada
Evet o konu ekran başında olan bir durumdu. Bu ise basılmış billet yanılmıyorsam. Bunuda geçmiş tarihi ile müşteriye teslim etmek ne kadar legal tartışılır

1 ay içerisinde Nagatomo ve Emre ikilisinin takıma katılacağını düşünüyorum, bu sürede de Alan gelir ve sürekli oynamaya başlarsa

45015.jpg

Fena değil bence. Ama Maicon 'u yazmaya elim varmadı buraya yazıyorum bu dengesiz herif bir maçta yakacak bizi, inşallah Alan sonrası 1 tane stoper takviyesi de düşünülür veya Serdar affedilir bir şekilde yoksa Maicon ile işimiz zor
Semih, Maiconu keser 3-5 haftaya

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arkadaşlar sıkıntı şu Alan 4,5 milyon edecek topçu mudur

Hani Drogba'ya, Pato'ya, Gomis'e yani ismi olan birisine veririz ona eyvallah denir

ama Alan kim abi 4.5 milyon euro veriyoruz

Yapmayın etmeyin yahu

Apo Twitter de yandas paylasimlara like basmaya basladi yine, biz gece gündüz gelisme bekleyelim

Hocanin kisa donemli cozum dedigi bony demek ki. Al sadd a giderse de kendisi bilir alan gelsin o da yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt