Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erman Toroğlu: "Bu oyuncuları alsanız ne olacak? Verirler Fırat Aydınus'a bir maç ligin kaderini değiştirir. Bu konuyu hiç ağzımdan düşürmeyeceğim."

bu lafları unutmayın.fırat yüzünden ortalık karıstı.ve hala hak yiyo kazalara belalara gelesice.gelecek futbolcular ve takım fıratı,cüneyti,kalkavanı
halisi,ali palabıyıgı,halil umut eleri,göçeki ve bülent yıldırımları yenmek zorunda.

Bir süredir buraya yazılan "Şunu yapabilirsek çok iyi olur" temalı ilk 11'lerin birçoğunda fark ettiğim bir şey var, Ndiaye veya Belhanda'dan biri kesilmiş ve yerine Emre Akbaba yazılmış. Örneğin şöyle bir ilk 11:

------------- Muslera
Mariano-Serdar-Marcao-Nagatomo
------------ Fernando
Feghouli-Akbaba-Ndiaye-Onyekuru
--------------- Alan

Kötü oyuncu olduğunu savunmuyorum. Gerek 10 gerek 8 numara, gerekse de kanatlar için iyi bir alternatif. Özellikle bu pozisyonların as oyuncularının ceza ve sakatlık hallerinde yerlerine koyabileceğimiz, güvenebileceğimiz bir oyuncu. Ayrıca pek de geniş olmayan kadromuzda oyuna sonradan dahil etmek için de önemli bir koz.

Ancak, kendisi şu an için direkt 11'e yazılacak seviyede bir isim değil. Alper Potuk, Emre Çolak, Tolgay Arslan gibi oyuncularla aynı klasmanda olduğunu söyleyebiliriz. Merak ettiğim şey, bunu yapan arkadaşların Emre'yi, Badou veya Belhanda yerine yazabilecek kadar gözlerinde büyütmelerinin sebebi nedir?

depophotos_15379799_16_9_1524305580-880x495.webp

Neden olmasın ?

ozan korkut gelsin.hocaya saygısı var en azından.

Bony beni çok heyecanlandirir

Düşünsenize dakika 63 Alan çıkıyor Bony giriyor.

Sinan'in çıkıp Mugdat'in girmesinden sonra ilaç

Alanla anlaşıldığı iddiası Terimin maç sonu açıklamaları ile pek örtüşmüyor gibi. Bitmiş bir durum olduğunu sanmıyorum.

Erman Toroğlu: "Linnes'in pozisyonunda çağırsana hakemi neden çağırmıyorsun? Demek ki VAR'da bir sakatlık VAR. Sen VAR'ı kullanamazsan benim kafamı karıştırırsın."

Erman Toroğlu: "Bu oyuncuları alsanız ne olacak? Verirler Fırat Aydınus'a bir maç ligin kaderini değiştirir. Bu konuyu hiç ağzımdan düşürmeyeceğim."

bu lafları unutmayın.fırat yüzünden ortalık karıstı.ve hala hak yiyo kazalara belalara gelesice.gelecek futbolcular ve takım fıratı,cüneyti,kalkavanı
halisi,ali palabıyıgı,halil umut eleri,göçeki ve bülent yıldırımları yenmek zorunda.
Fırat fetöcü falan olabilir, bazen gerçekten bu hissiyatı yaşıyorum. gerek bu tartışılan pozisyonlar gerek sahadaki tavırları falan hep bi olay çıkarma peşinde düzen istemiyor a....k....ç....

Yalnız Erman bu gidişle canlı yayında Fırat Aydınus a bir gün pis küfürü basacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt