Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahce: Have not made a bid but promised to be higher than the offers.

Ne veriyorlarsa bir fazlası demiş vizyon başgan Ali :D

Offers according to reports
Cagliari: €1m
Galatasaray €1m (to up to €2m)
Al Ain: €800,000
K.R.C. Genk: €700,000
Slavia Prague: €600,000
Fenerbahce: Have not made a bid but promised to be higher than the offers.
Al-Duhil: Open to signing the player Hassanin Mubarak on Twitter
bizimkilere bak ya. ben de fmde böyle yapıyorum bu tarz takımlar ne verirse daha fazlasını verip almaya calısıyorum. genk de varsa işin içinde bu adamı alalım
edit: bak sonra arap almayın falan demeyin vakit varken isyana başlayın isterseniz

DwOVI5KXcAAARLd.jpg

mohamed ali bize gelir herhalde,gelsin bakalım

Nevzat'ın başkan ile söylediklerine gram inanmam. Mamalamıyor diye baya sallıyor. Geçen bir yayında nasıl dursuncu olduğunu açıklıyordu.

eren derdiyok ve serdar aziz'den 3-4 milyon euro toplamda para gelse fena olmazdi !

Yalnız Nevzat Yusuf Günay yalanladı lafının üstüne yorum yaptı ama o muhabbeti çıkaran Volkan kılıç ben öyle bir şey demedim diye yazdı şimdi . Yani Nevzat yine mantığı bırakıp saldırı modunu açmış olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kıyametçi ama doğruları bilen Nevzat , alan’ı Başkan veto edebilir diyor ve bony falan yönetim istiyor terim istemiyor diyor . İçim karardı yeminle Nevzat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fatih hoca tetteh yanina da alan yada patonun özellikle pato yu istiyor zaten yönetim ucuza kaçma peşinde

Yanlız alan çok pahalı ya geliyor pato yu zorlarım o paralara daha mantıklı olur yanina da kim alınırsa olur bony felan

şu işe bak....bahattin demirbilek gibi çok basarılı,vizyonlu ve fanatik,zengin GSlı basımızda degil,fatih hoca böyle biri ile çalışmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt