Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşünsenize bahattin demiribilek yönetimde,fatih hoca akademiyi iyi kullanıyo.gencler oynuyor,scout transferleri tutuyor.stad yenileniyor ve avrupada basarı için hersey hazır falan...süper olur

Beyaz tv, yeni golcü İtalya'dan diyor, bakalım gene ne sallıyacaklar

Destro diyolar dogru olabilir aralıktada cıktı ismi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetim başımızdayken siz yine de hiçbir isme bitti gözüyle bakmayın. Çıldırırsınız, çok kan akar.

Bu yönetim fatih terim ne istiyorsa yapmak zorundadır bunu hocaya borçlular. Geçen sene ndiaye satışı sonra gomis, en son da ozan ve rodriguesin satışları ile takımı güçsüzleştirmek için her şeyi yaptılar. Hocanın istediği transferleri yapsınlar sonra martta ibra olmayınca gidecekler zaten.

ertem şener: mattia destro görüşme halinde

mac bittikten beri 8 tane forvet adi soylediler insan utanir

SON DAKİKA: Galatasaray, Bologna’nın golcüsü Mattia Destro’nun transferini bitirmek üzere. (Beyaz Futbol)

20 ye yakın forvetimiz oldu herhalde 1 haftada

SON DAKİKA: Galatasaray, Bologna’nın golcüsü Mattia Destro’nun transferini bitirmek üzere. (Beyaz Futbol)

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

destro gelse patlama yapar da yalan pek tabi

Sözlükte monacoprensi nin çok ciddi iddiaları var bunların çoğu doğru bence okuyun ve şuan tescillenmiştir ki cengiz alçak bir piyondur.

Nevzat saçmaladı ya . Hoca şu an bony benim istediğim değil almayın ya da yönetim alan oldu ama almayın diyecek lüksleri yok . Alan ve bony gelecek ama iki taraf yok diyecek . Ya Nevzat çocuk musun, yönetimden tiksinen ben bile böyle bir senaryo yazmam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt