Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ertem dediyse bony hayırlı olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca bariyerleri sapliyor yönetime... Bu gece çetin olacak brree nizipli beyy yaman olacak

Net müptezel.
1548538171012.webp

İşte tam da bu zamanda şu yalaka yönetimi istifa ettirip Aysal Terim ikilisini barıştırmamız lazım gerçek Galatasaray Vizyonu ve gerçek Galatasaray Ruhu bir arada CL kupasını dahi alır.

Eğer o yazılanlar doğruysa benim gerçekten bu ülkeden gram umudum kalmadı yazıklar olsun bu hainlere. Hepimiz Abdürrahim Albayrak a yükleniyoruz ama gerçekten asıl hain Mustafa Cengiz ve hükümetin Fatih hocaya takması da gayet beklenen bi hamle.

Umarım şu zihniyetten ülkece kurtuluruz bunu bizim kadar fb li bjk li arkadaşlar da istiyordur zevk almak için yaptığımız şu aktivite bile hainliklerle hileyle hurdayla dolu ben artık burada yaşamaktan keyif almıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dx3VNckWwAEyMsP.jpg

Karizmasi bile düsmani korkutuyor

Fatih Hoca oldugu sürece "Apo Cengiz" oyunlarina gelmeyiz.

HOCAMIZIN YANINDAYIZ!!

İmparator dinleyin...

31 Ocak kadar bekleyin diyor...
Ondan sonra rahat hesap sorarizz.. burası Galatasaray...

Racon kesildi...

Aslında çoğunuz kestiği diğer racona dikkat etmemişsiniz..

Göksel Gümüşdağ denen yumuşağa yönetim neden bi cevap vermiyor diye yakınıyorduk

Fatih hoca basın toplantısından ne dedi ? transferde karşımıza çıkan sorunlar transfer yapıp yapmamamız GALATASARAYLILARI bağlar dedi..

Göksal Gümüşdağ denen yumuşak Galatasaray üyeliğinden çıkarılmıştı.. ve 2 gün önceki açıklamalarında bizim transferlerimizde bariyer olmaz demişti..

Fatih Hoca yönetimin acizliğini bile kapatacak kadar dev bi isimdir..

Başakşehir'in yumuşağına da racon kesti anlayacağınız

Terim bu hafta TT arenada alemin kralı diye tek ses ile cikarrrr. 3 gün kaldı 31 ini saymayinn...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt