Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dx3VNckWwAEyMsP.jpg

Karizmasi bile düsmani korkutuyor

Fatih Hoca oldugu sürece "Apo Cengiz" oyunlarina gelmeyiz.

HOCAMIZIN YANINDAYIZ!!

terimci mi oldun

bu hafta ts mı?

Maça gitmeyi düşünmüyordum ama Bolu'ya da giderim. Eğer kap olmazsa yönetime sağlam tepki olacaktır.

yorumun kralini yapmis

3 günlük baskana yem etmeyiz fatih hocayi

herkes bunu böyle bilsin !

Bunlar bilerek mi transfer yapmıyorlar ya? Bu işler ne kadar zor olabilir ki? Transfer dönemi bellidir, olayın maddi boyutu vardır, sen bu dönemden önce zaten yoklamaları yapmışsındır oyuncu ve kulüpleriyle, randevular ona göre ayarlanır. Niye uzuyor bu kadar anlamıyorum, kasıtlı yapılıyor sanki. Galatasaray'da gizli bir hükümet yanlısı yapılanma oluşmuş olabilir mi, Başakşehir'i şampiyon yapmak isteyen?

ali ferahbot denizlispor macını dinleyip basaksehir totemi mi yapsak?

avrupa ligi var dımı daha yav ne guzel keyfımız yerındeydı
yok yere şimdi

renkdas hep böyle diyon sonra ilk kurşunu adama sen sıkıyon

Eğer Mustafa Cengiz ve yoldaşlarıyla Fatih Terim arasında bir tercih hakkımız olursa, kesinlikle ve istisnasız Sayın Terim'i tercih edeceğimizi herkes bilmeli ve kafasına sokmalıdır.

Bunlar bilerek mi transfer yapmıyorlar ya? Bu işler ne kadar zor olabilir ki? Transfer dönemi bellidir, olayın maddi boyutu vardır, sen bu dönemden önce zaten yoklamaları yapmışsındır oyuncu ve kulüpleriyle, randevular ona göre ayarlanır. Niye uzuyor bu kadar anlamıyorum, kasıtlı yapılıyor sanki. Galatasaray'da gizli bir hükümet yanlısı yapılanma oluşmuş olabilir mi, Başakşehir'i şampiyon yapmak isteyen?

Bence Lise dışındaki güçlerin yokedilemez seviyelere çıkmamasını bi tabu haline gelmemesine çalışıyorlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt