Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum muhabbeti çok komik geliyor bana.Bir hesap açıp “Alan tinder’de konumunu İstanbul yapmış” desen burada bile paylaşacak onlarca kişi var.

Sözlükte monacoprensi nin çok ciddi iddiaları var bunların çoğu doğru bence okuyun ve şuan tescillenmiştir ki cengiz alçak bir piyondur.
Sen yazınca bir bakayım dedim rdaş. Bir çok iddiada bulunmuş. Çoğu doğru olabilir bence.
Özellikle şu dikkatimi çekti. Süleyman Rodop’un yönetim için çalışan satılık bir kalem olduğunu düşünüyordum. Daha önce de yazdım burada. Bu kişi de aynı şeyi söylemiş Rodop hakkında. Demek ki doğruymuş.
Üstelik bunun gibi sosyal medyada bir çok hesap var demiş. Yönetim şakşakcılığı yapıp hocayı kötülüyorlar.
Keşke hoca bunları da açıklasa da linç etsek hepsini.

Sözlükte monacoprensi nin çok ciddi iddiaları var bunların çoğu doğru bence okuyun ve şuan tescillenmiştir ki cengiz alçak bir piyondur.
Yazdığı iddiaları okudum ve çoğunun hatta hepsinin doğru olduğunu düşünüyorum. Yönetimde Albayrak hariç kimsenin hocanın ne istediği ile ilgilendiğini sanmıyorum. Makam gezisi yapıp, hocayla zoraki fotoğraf çektirip kendilerine ün katmaya çalışıyorlar.

Abdul'un Dubai dönüşü havalanında yaptığı açıklamayı tekrar izledim de adamın ruh sağlığı iyi değil. Ya bir şeylerden korkuyor ya da başka sıkıntılar var.

Screenshot_20190127-005700_Twitter.webp

Adam kac kere takimdan memnun olmadigini soyledi ocakta temmuda degisecegiz dedi. Satmak disinda bir adam alamadilar yahu marcao disinda. Maicon-serdari satin dedi ozani sattilar onlar kaldi. kanat orta saha 2 forvet istiyoruz listeyi verdik dedi tek adam alamadilar. Hocaya adam almayip sampiyon yapmalrini bekliyor bunlar.

Futbolun adaleti varsa hocanın yanında yer alır..

Yıllardır çalışıp çabalayan ülke futbolunu nerdeyse sırtına alıp götüren hocanın kaderi bahtı açık olur inşallah..

Abdurrahimi sevmiyorum ama kötü niyeti olduğunu düşünmüyorum. Yani pek dostluk bozacak bir adam değil ve özellikle hocaya sevgisi,saygısı tartışılmaz ki hocada sever kendisini.

Ama o başkan bozuntusu çok kötü niyetli ve sinsi biri bu açık ve net belli. Zaten bir insan kendini övüyorsa korkacaksın ondan. FFP'yi ben durdurdum şöyle böyle böbürlendi daha 1 aylıkken.

Bak hocaya Ozan için hiçte benim eserim demiyor beraber yaptık diyor.

Manuel Fernandes olayı ne oldu, masa başı haber mi acaba ?
Forvet işini hallettikten sonra olabilir aslında. Malum şahsı yedekler hem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt