Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengiz yonetiminden Terim e buyuk operasyon var.
Mustafa Cengiz denen vizyonsuz!!!
Bu taraftar sayesinde şapkadan ciktin baskan oldun.
Bu taraftarin İMPARATORuna sakin dokunma!!!
Bak hastanelerdesin şu 3 gunluk dunya da yapma bunu!!!
Ayagini denk al!!!!

yalnız bu sözlükte yazanlar dogruysa ki bende tahmin ediyordum bu baskılar hocaya sene sonuna kadar şampiyon olmasın diye yapılacaktır

taraftara cok büyük iş düşüyor

Vay be bu salak yönetim için bize küfür eden ergenler vardı .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene açık ve net. Borç ıvır zıvır var diye tüm kulüpleri gitlediler. Takım sahibi olan firsatcilara yol verdiler, başak ve Kasımpaşa ya.

Futbol bu masada bir yere kadar sahada çakallık yetmiyor.

Siz Bony falan diyorsunuz da .. ( Hiçbir maçını izlemedim ) videolardan izlediğim kadarıyla ağır birine benziyor..

Gomis daha iyi gibi

Hoca yavaş oyuncuları sevmez.. Gomis bile daha hızlı Bony'den siz düşünün

41° 5´ 41.9496" ve 28° 9´ 17.2116" koordinatlarında anlık hava durumu. :(

Opera Anlık Görüntü_2019-01-27_010136_www.google.com.tr.webp

Siz Bony falan diyorsunuz da .. ( Hiçbir maçını izlemedim ) videolardan izlediğim kadarıyla ağır birine benziyor..

Gomis daha iyi gibi

Gomis şimdi iyi. Yoksa Bony genel olarak her zaman Gomisin önündeydi hayvansı bir adamdı. Hatta Yeni Drogba deniyordu ama City'de Aguero gölgesinde kaldı tabi birazda eşiği geçemedi kapasite tam yetmedi. Hatta Swansea zamanlarında Gomis Bonynin yedeğiydi.

Bony çaprazdan sonra düşüşte baya

Önder Özen : Şampiyonluk yarışında Galatasaray bir takımla başabaş kaldıysa her zaman favori Galatasaray’dır.

iste bu kadar basit.. bu sezon da sampiyon olacagiz !

Alan gelecekse lorente,tetteh olmalı.

Servis yapacak adam yoksa tek kurşun sağlam adam olmalı. Stoper veya orta saha alirim

Hoca tetteh diyor .. yönetim bony..

Hepimiz biliyoruzki hoca ağır adamları sevmez.. pres yapmayan basmayan takımla beraber defans yapmayan adamları tutmaz..

Mesela bugün kaç defa onyekuru yu fırçaladı basmadığı için..

Bony'i yönetim istiyor bence veto yiyecek hoca tarafından

Tetteh ise hocanın oyun anlayışına çok uyuyor.. tabi olmayacak besbelli..

Önder Özen : Şampiyonluk yarışında Galatasaray bir takımla başabaş kaldıysa her zaman favori Galatasaray’dır.

iste bu kadar basit.. bu sezon da sampiyon olacagiz !

Yarın çok önemli. Kasımpaşa Turgay Ciner ve vaşaksehir Göksel nefret eder birbirinden. Yarın var ya neler olacak. Bariyeri bilmem ama saplama büyük olacak. Mustafa hoca gomcurur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt