Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay be transfer sezonu başında 27 Ocakta hala forvet transferi gelmemiş deseler yönetime olan bu güvensizliğe rağmen inanmazdık.

Rezillik. Faks faciası haricinde M.C denen sinsinin Dursundan farkı yok gözümde

Hep yönetim Fatih Terimi taraftar önüne atıyordu şimdi İmparator yönetimi taraftarın önüne attı...31 ocak a kadar transfer yapamazlarsa istediğinizi yapabilirsiniz dedi Terim şifreli konustu taraftar mesajı aldı....Yönetim transfer yapamazsa ayvayı yedi :DFenerlilerin rüştüye dayak attığı olay geldi aklıma

Sucuklari pisirmisemmmm apoyuda dubai e gondermisemmmmm, aksama gelecekkkk aksama gelecekkk...

Remy 32 yaşında o geleceğine bony gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Modern futbolda Fernandes gibi koşamayan topçulara yer yok ben şahsen istemem

Bony’nin fizik durumu ne halde?O hazır olana kadar 5 hafta geçecekse ne anlamı var?Yönetim istifa

yav fatih terim icardi suarez falan mı yazdı acaba bu listeye nasıl listeyse kimse alınamıyo 1 aydır

En son ya saçma sapan bi forvete dünyanın parası verilecek ya da kimse alınmadan böyle devam edilecek. Biz de bütün sene kafayı yiyeceğiz bi forvet almadınız şampiyonluk gitti diye. Yaz transfer döneminde de demiştim bunlar kimseyi alamayacak diye şaşırtmamışlardı yine şaşırtmazlar

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt