Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Scout ekibi forvet bulamiyor mu yaw 1 aydir Tetteh ile ugrasiyoruz

Oyuncu tr istemiyor dediler

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmam.

Michy-Batshuayi-604331.webp

Adam 29 gol atmis, o farkli görmesin de sen mi göresin.
Yani senin kafanla sneijder 20 asist yapsın ama gol sevincinde sadece tribüne kendi koşsun ayrı yemek yesin ayrı gezsin öylee mi? Sen herhangi bir takım da faaliyet gösterdin mi kardeş? Hatta bak önünde koca fener var ne hallerde adam bir düşün sadece yetenekten mi takım olamamaktan mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceden insanların az bile olsa sempatisi vardı bu torpilli kulübe.Gs Fb Bjk kendi aralarında biz olamazsak bari onlar olsun diyordu.Bu sempatiyi son iki senedir tamamen kaybettiler.Devran döndüğü zaman tarihin tozlu sayfalarına gömülecekler.

Soyle bakinca bazi osmi gecen forvetlerin videolarindan iyi bee ne dersin?
Aklıma ihsan yüce'nin çöpçüler kralındaki repliği geldi.
-Baba çöpçü şarkıcı olmuş.
+eski damat güzel adammış halbuki
Gibiydi.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray ve Genk, Midtjylland'ın golcüsü Paul Onuachu'yu transfer etmek istiyor. (Het Nieuwsblad)

Klüp satılsın diye her seferinde boşuna demiyoruz. Bu tip Galatasaray'ı basamak olarak kullananlardan kurtuluruz. Kimse klübün parasını babasının parası gibi de harcayamaz. Kongre üyeleri de merak etmesin. Kalamış tesislerinde çaya zam yapmazlar

Kendi yetiştirdiği değerlere bile ihanet eden, kulübün kendi kontrolü altında kalması açık ara 1. Gündemi olan bir güruh, satar mı?

Yani senin kafanla sneijder 20 asist yapsın ama gol sevincinde sadece tribüne kendi koşsun ayrı yemek yesin ayrı gezsin öylee mi? Sen herhangi bir takım da faaliyet gösterdin mi kardeş? Hatta bak önünde koca fener var ne hallerde adam bir düşün sadece yetenekten mi takım olamamaktan mi?

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim kafam senin kafan diye birsey yok.

Fener den banane yahu. Ben bize bakiyorum, Fenerle kiyaslarsan kendini zaten her zaman iyi gözükürsün böyle bakis acisi mi olur.

Gomis'in takim icinde de sevildigini düsünüyorum ben. Forvet alamayacaksan adami elde tutacaktin bu kadar basit. Simdi bambaska seyleri konusuyor olurduk ama neyse.

Eğer merih'e ilgimiz varsa fatih hoca araya girip oyuncuyu ikna etmeli çok değerlenecek ayrıca merih marcao ikilisi kale gibi olurlardı.

Bony, Galatasaray ile anlaştı. Resmileşmesine çok az kaldı. (Haber Global - Evren Göz)

Doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt