Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nakoulma :( ulan hamza gelirken gelseydin be bize... dursun baska bir bok becerememisti zaten. Ilac gibi gelirdi bize

Screenshot_2019-01-27-13-15-44.webp
üclü avaraji sayarsak

Sence Ozan mi Merih mi daha iyi yerlere gelecek?
Merih şu anda daha hazır, Alanya gibi bir takımda bile savunmayı tek başına çekip çevirebiliyor kendi kapasitesinin %70 ile filan oynuyor
Ama Ozan daha potansiyelli Merih 'e göre daha iyi noktalara gelebilir, üstelik daha 18 yaşında Bundesliga 'ya gitti inşallah sürekli oynamaya da başlar

Galatasaray 'a gelmesini çok isterdim Merih 'in özellikle Marcao ile sağlam bir tandem kuracaklarına inanıyorum ama ben Merih 'in yerinde olsam ne yapar eder Sassuolo 'ya giderdim. 20 yaşında Serie A 'da oynamak bir stoper için muazzam bir olay çok çok geliştirebilir kendisini orada

Hangisi daha iyi yerlere gelir bilemem ama Ozan-Merih stoper ikilisini Milli takımda izlemeyi çok istiyorum

Aatif bugün oynadığı topu kuşlarda birkere bile oynamadı demek kulüpte sorun var .. slimani bizde forvet oynasa yardırır
fenerde tam bir şaban ama ben gerçekten hala ümidimi kesmiş değilim Slimani 'den
Gerçekten forvet oyuncusu için çok dolu dolu bir adam ama nasıl bu hale düştü anlayamıyorum

Bony hk. nötrüm. Cityde çok kötüydü ondan sonra da pek başarılı olamadı. Tetteh daha iyi olur sanki daha kendisini kanıtlamadı ama potansiyeli topçu ayrıca genç sayılır

Yabancı sınırı sadece bizi ilgilendiriyo herhalde.Rizespor 9 yabancı ile başlıyo ikinci yarı 2 Türk oyuncusunu çıkarıyo.
Edit: Vedat Muriqi'nin Transfermarkt verilerine göre yerli statüsündeymiş.

Ekli dosyalar

• forum gs.webp
    forum gs.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 124
Milli takım defans konusunda gelecek yıllarda çok şanslı. Sağ bek Zeki,Stoperlerde Ozan,Merih,Çağlar. Gayet iyi. Sol bek en büyük sorun

Bonny tam bir soru işaret fakat tetteh gelirse ömründe görmediği bir statta taraftar önünde coşar gibime geliyor..Başarıya aç futbolcu lazım

Yalnız bizim kondisyoner Bonyi tekrar canavarlaştırabilir. 2 yıl sonrada 8-10'a araplara okuturuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt