Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gsc çöp diyorsa, bony kop gel aslan parçası

Bony 2. Ligde bile gol atamamış. Cok riskli transfer. Tek forvet olarak dusunulmuyordur umarim. Alan bony olursa olur.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooo bony kesin gelsin , çöp deniyorsa kesin gelsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim bildiğim fatih hocanın listesinde bony yoktur ayrıca buradan özgür arkadaşımızın aldığı duyuma güveniyorum. Geleceğin takımını kurmak istiyor alan'ın yanına bonyi almaz.

sa

tenor.gif

dransfer?

Beyler hocanin sözlesme uzattigini resmi siteden acikladilar Ama tffye bildirmemisler, bu Normalmi?

Bony asla çöp değil ama sakatlık problemi çok yüksek ve büyük düşüşte baya riskli bir tercih.

Bony Fatih hocanın listesinde olan biri değildi sanırım. Kimleri istediğini biliyoruz.
Eğer Bony gelir ve başarılı olursa Fatih Hoca çöpü adam etti deriz ve artı olarak yazarız. Eğer başarısız olursa yönetim zorla aldırdı der küfür ederiz.
Bence gelsin yönetime geçirmek için malzeme çıkar her türlü.

forumda 10 kişiden 7 si futbolcu değerlendirirken fizik diyor ama bony neden beğenilmiyor anlamadım,pato gelcekse bencede bony gelmesin ama ismi geçen çoğu forvetlerden iyi bony..
sırasıyla pato,alan,tetteh,bony dörtlüsünden ikisi gelirse çok iyi olur..

Sorun kaliteden ziyade sakatlık durumu. İkinci bir Linderoth olma ihtimali de var. Sözleşmeyi bu duruma göre hazırlamak kaydıyla 2. isim olarak denenebilir.

Şu sezonki performansının çeyreğini verse ihya eder bizi

Kafa golleri çok temiz , bizim sıkıntımız golcü eksikliğinden ziyade ilerde topu tutup rakip sahaya oyunu yıkmamızı kolaylaştıracak bir santrafor eksikliği.Rakip stoperi sırtına alıp taşıyacak ve sürekli rakip defansın öne çıkmasını engelleyecek bir oyuncu.

Bony belki gomis kadar gol atamaz ama sayesinde ileri oyuncularımız hatta ndiaye belhanda ve Emre akbabanın skora katkısı artacaktır

Mesela Eren yılda 20 gol atsa da diğer oyuncuların gol oranını ciddi şekilde düşürüyor

Edit : bu videodaki sezonda pek kafa golü Yok gibi , kafa golleri olan bir video var direk köşeye rahatça bırakıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt