Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler hocanin sözlesme uzattigini resmi siteden acikladilar Ama tffye bildirmemisler, bu Normalmi?
Resmi siteden açıkladılar ve Fatih Terim çıkıp bunu yalanladı mı? Hayır. İstedikleri zaman bildirirler sorun yok. Bu gibi şeylere kulak asmamak gerek, Fatih hocanın söylediklerini iyi anlamak gerek.. yönetim ile teknik ekibi karşı karşıya getirmenin ŞUAN için kimseye faydası yok.

Beyler hocanin sözlesme uzattigini resmi siteden acikladilar Ama tffye bildirmemisler, bu Normalmi?
Kanuna göre her kurum ve kuruluşun resmi sitesi olmak zorundadır..Ordan yaptıgı duyurular resmi evrak niteliği taşır yaptıkları açıklamadan sorumlu tutulurlar...Federasyon mayısta Terim boşa çıkmıştır derse Klüp kamuoyuna yalan haberden ağır cezalara maruz kalabilir....

Sorun kaliteden ziyade sakatlık durumu. İkinci bir Linderoth olma ihtimali de var. Sözleşmeyi bu duruma göre hazırlamak kaydıyla 2. isim olarak denenebilir.
sakatlık durumuyla ilgili detaylı sağlık raporu incelenir,linderoth olayı bambaşka adam bize gelmeden sakatlık yaşamamış ama geldikten sonra olanlar oldu hiç doğru örnek değil,son olarak zaten ikinci forvet olarak düşünülüyor pato ve tetteh olmazsa bony iyi olur...

Bony ne durumda bilmiyorum açıkçası. Gelsin diyenlerdenim bu saatten sonra.

Adam kaliteli oyuncular arasında top koşturmuş epl de ama sakatlık riski var yazanlar var. Rvp gibi de olabilir.

Neyse....

Liseli yıllarımda okuduğumuz bu parça geliyor nedense bunun ismini her gördüğümde.

Kafa golleri çok temiz , bizim sıkıntımız golcü eksikliğinden ziyade ilerde topu tutup rakip sahaya oyunu yıkmamızı kolaylaştıracak bir santrafor eksikliği.Rakip stoperi sırtına alıp taşıyacak ve sürekli rakip defansın öne çıkmasını engelleyecek bir oyuncu.

Bony belki gomis kadar gol atamaz ama sayesinde ileri oyuncularımız hatta ndiaye belhanda ve Emre akbabanın skora katkısı artacaktır

Mesela Eren yılda 20 gol atsa da diğer oyuncuların gol oranını ciddi şekilde düşürüyor

Edit : bu videodaki sezonda pek kafa golü Yok gibi , kafa golleri olan bir video var direk köşeye rahatça bırakıyor
o zaman neden aylardır alanın pesinden kosuyoruz

"cöp" olmayan biri gelmez artik

ilk yarida max 3-4 gol atmis biri gelir belki de katki saglar

Bony galatasarayda iş yapamama ihtimali yok bizim santrafora direk koysan gol attırır takım. bony cıkışa geçer araplara satarız sonra

Sorun kaliteden ziyade sakatlık durumu. İkinci bir Linderoth olma ihtimali de var. Sözleşmeyi bu duruma göre hazırlamak kaydıyla 2. isim olarak denenebilir.
Linderoth geldiğinde sakatlığı yoktu diye hatırlıyorum

Bony sakatlığını atlattı , biraz uzun sürdü gerçekten de ama Kasım ayından itibaren oynamaya başladı.

Mevcut durumda alan ile birlikte gelmesini çok isterim , oyun zekası yüksek güçlü bir oyuncu.

Sence Ozan mi Merih mi daha iyi yerlere gelecek?
Bence ikisi de iyi yerlere gelecek ama Ozan benim gozumde daha fazla potansiyeli olan oyuncu. 18 yasinda olmasina ragmen cok olgun oynuyor, topu aldiginda diger yerli stoper gibi gereksiz yere uzun pas atmiyor, teke tekte zor geciliyor.

Merih'e gelince Merih biraz Serdar Aziz gibi, sert ve agresif bir stoper, biraz dengesiz, uzun boyuna ragmen hizlanmasi fena degil. Italya liginde is yapar bence.

Sag bek Zeki
Stoper Ozan - Merih - Caglar
Sol bek yok maalesef.

Sinan’ın bile memesiyle gol attığı şu ligde Bony neler yapar tahmin edemiyorum.
Tabi ki sakatlanmadığı takdirde. Yoksa b.ku yedik.
Bony %60’la falan oynasın donunda sallar ligi.

Göztepe’nin penaltı pozisyonu öncesi Maicon’a faul var. Adam bariz basıyor omuza, vuruyor kafayı. #GÖZvGS @TFF_Org @GalatasaraySK Ynsmr Özdemir on Twitter

su rizedeki muriqi bile GS a koysan is yapar önemli olan gelecek olan sakatlik yasamasin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt