Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaldi 4 gun

DuoSwi5WwAE21FM.webp

Diğer yandan bir ara Premyer ligin en iyi santraforu olan Van Persie burada başarılı olamamış

Demek ki oyuncuyu değerlendirmesi yaparken sadece geldiği lig / takıma bakmamak lazım
Van Persie sakat olarak geldi.Bony hazır ise kimse karşı çıkmaz.Ancak 4-5 hafta fizik olarak hazır hâle gelmesini bekleyecek lüksümüz yok.

Alp ,alan gelmeyecek diyor . Bu mal her gün 2 transfer yarın gelecek diye diye sezonu bitirdi . O zaman kesin geldi alan bu mal olmayacak dediğine göre

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocanın açıklamasından 10 dk sonra Alan’ın Servis edilmesi tamamen hikaye. Alp Pehlivan da olaya çok güzel yaklaştı, transfer beklemeyin. Yönetimi göndermeye bakalım artık

sakatlık durumuyla ilgili detaylı sağlık raporu incelenir,linderoth olayı bambaşka adam bize gelmeden sakatlık yaşamamış ama geldikten sonra olanlar oldu hiç doğru örnek değil,son olarak zaten ikinci forvet olarak düşünülüyor pato ve tetteh olmazsa bony iyi olur...
Linderoth geldiğinde sakatlığı yoktu diye hatırlıyorum

Bony sakatlığını atlattı , biraz uzun sürdü gerçekten de ama Kasım ayından itibaren oynamaya başladı.

Mevcut durumda alan ile birlikte gelmesini çok isterim , oyun zekası yüksek güçlü bir oyuncu.

Ben de denenmesi taraftarıyım. Ancak opsiyonlu veya kısa süreli bir sözleşme ile riskleri azaltmak gerek. Linderoth örneğini sakatlık sebebiyle hiç yararlanamadığımız bir oyuncu olduğu için kullandım. Sağlık raporu her zaman yeterli olamayabiliyor bu gibi durumlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt