Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.559
- 26.360
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ajax savunması evlere şenlik yalnız.Tek bacakli Van Persie, ligi donunda salliyor.
86 milyon euro’ya transfer olan Frenkie ise sahada olsa ne olmasa ne. 11 oyuncudan biri iste.
Ben Biraktim ne zamandir. Hele katar sacmaliktan sonraAlanı getirmek için totem mi yapsak @Musap Aydinli
ozanı fatih hoca izin vermediği halde satmaları,kalsaydı marcao ile savunmayı duvar haline getirebilecek olmaları ,belki ligde şampiyon yapabilecegi,sene sonu 20-25 milyona gitme ihtimali senin gibi bi GALATASARAY lı için önemsiz tabiyaw üff ne büyüttüler ozan işini para lazımdı satmışlar işte yerine adam da alındı ne uzatıyolar hala
Bayern attı.
Bayern attı.
Esas suç onlarda ama hırsızın hiç mi suçu yok?Adama niye kufrediyorsun hicbir sucu yok
Bu durumlarda kufredilecek merciler 1) Bu oyunculara bu paralari verenler ve daha da onemlisi 2) Yabanci siniri gibi zirvaliklarla bu ucubeliklere kulupleri mahkum edenlerdir
...ozanı fatih hoca izin vermediği halde satmaları,kalsaydı marcao ile savunmayı duvar haline getirebilecek olmaları ,belki ligde şampiyon yapabilecegi,sene sonu 20-25 milyona gitme ihtimali senin gibi bi GALATASARAY lı için önemsiz tabi
Pasa dayanan bir oyun mantığın olursa yapar elbetBen bu mantığı hiç bir zaman anlamadım.
Mesela City'li Gabriel Jesus gelsede.. herif de Pivot / Tek Santraforluk Forvet değil.
iş yapmaz mı yani ?
ozanı fatih hoca izin vermediği halde satmaları,kalsaydı marcao ile savunmayı duvar haline getirebilecek olmaları ,belki ligde şampiyon yapabilecegi,sene sonu 20-25 milyona gitme ihtimali senin gibi bi GALATASARAY lı için önemsiz tabi