Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir şey söyleyim mi ? kimse gelmeyecek hazırlıklı olun ...

Bir şey söyleyim mi ? kimse gelmeyecek hazırlıklı olun ...

2-3 hafta önce yazmistim burada, yavas yavas kendinizi Sinan'a as forvet olarak hazirlayin ben de öyle yapiyorum sonra daha az üzülürsünüz diye.

Harbiden oraya dogru gidiyoruz.

Alan bitti diyenler yalan söylüyor. Rodop'a göre yarın cevap vereceklermiş, kulübü oyuncu alamadığına göre bizimkiler babacarı alırlar yine.

@[B]evrenmanchester[/B] 28 Tem 2018

Daha fazla
əvrən Retweetledi: əvrən

BONY restauranttan iceri giren turk klubu yetkilisi bony ile merhabalasir , IMZA v selfie cekmeye kalkar ! bony : boyle olmaz sen BANA DAHA TEKLIF BILE ETMEDEN SORMADAN imza mimza alamazsin .. simdi lutfen birakin makarnami yiyeyim , hirilti da cikmasin ... der .

Anlaşılan Bony de patlamış. Elde var sıfır.

Rodop yönetimin kuklası dikkate almayın. Erenle ilgili attığı tweeti görseniz ne yapmaya çalıştığını anlardınız

Irakli cocuk gelsin. Alan da gelirse 1,5 sene sonra araplara satariz ve en iyi ihtimal o irakli cocukla Ali Yavuz o zamana kadar hazir olur ve süper genc duo forvetimiz olur.

Pazarda limon bile satamayacak bir adama 22 milyon vermek nasıl bir kafanın ürünü?
Beşiktaş’ın yerinde olsam 22 kuruş bile vermem.
Ne yapacaklar yani,Beşiktaş’ı tutup cinsel organından tavana mı asacaklar?

cinsel organı vererek kurtulamazsın ödemezse sırasıyla transfer yasağı,puan silme ve küme düşürülme yani ss kuralı geçerli ödücekler

Bu yönetim bizi 2.5 senede 5 sene geriye atar benden demesi biran once secim yapilmalidir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt